2019. május 21.
Keresés

Újra modell lett ÉNB Laura

Korábban modelkedett Milánóban, nemrégiben Nánási Pál fotózta, most pedig ismét kamerák elé állt az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Laura.

Levetkőztek az ÉNB sztárjai (Fotók)

Nánási Pál kedvéért megszabadultak ruháiktól az egyik legnépszerűbb napi sorozat, az Éjjel-Nappal Budapest szereplői.

Milliókba kerülhet Ördög Nórinak a váltás

Napok óta Ördög Nórától hangos a sajtó. A gyönyörű műsorvezető ugyanis a TV2-höz igazolt, amellyel az RTL-Klubbal kötött szerződését csúnyán megszegte. Milliókat fizethet a jövőben Nánási Pál szerelme.

Ördög Nóri szexi kismamaként pózol

Kijelenthetjük, hogy Ördög Nóri élete legboldogabb időszakát éli meg, hiszen hamarosan világra hozza második gyermekét, éppen ezért férje, Nánási Pál kamerái elé állt ismét, hogy rögzítsék a nagy nap előtti pillanatokat.

Bogaras az Éjjel-Nappal Budapest Hannája?

Na, nem kell, félre érteni. Ugyanis nem a fejével van a probléma, csak Nánási Pál kamerái kedvért lett egy kicsit bogaras a fiatal lány.

Levetkőzött Cinthya és Varga Viktor

Nánási Pál egy különleges, félmeztelen fotósorozatot készített a fiatalokról. A mindig extrém szerelmespár otthonosan érezte magát a fotózáson.

Ördög Nóri visszatér?

Ördög Nóri kislánya születése miatt vonult kicsit vissza a rivaldafényből. Most úgy néz ki, hogy a Csillag Születikben már újra képernyőn lesz a csinos műsorvezető anyuka.

Péterffy Lili levetkőzött

A 18 éves X-Faktoros énekesnő Nánási Pál kamerái előtt mutatta meg kerekded idomait. Vajon a továbbjutásért készített szexi képeket magáról az énekes?

Levetkőzött az Éden Hotel sztárja

Éden Kata két évvel a műsor után döntött úgy, hogy itt az ideje megmutatni bájait a nyuszis magazinba. A fiatal lány nem szégyenlős, mindent megmutat!

Ördög Nóri kislánya a kamerák előtt

Ördög Nóri és Nánási Pál nagyon büszke kislányukra Micire. Az 5 hónapos kislány az X-Faktor próbáján járt anyukájával, ahol kamerák elé is állt.

Modellként is megállja a helyét Nádai Anikó!

Az Éjjel - Nappal Budapest szereplője Nánási Pál kamerájának pózolt.

Ördög Nóra kislánya megszületett!

Május 6-án világra hozta gyermekét az RTL Klub műsorvezetője. Úgy tűnik a csatorna májusi baba dömpinget tart. Múlt héten a Barátok közt színésznője, Balogh Edina kisfia született meg.