2019. április 18.
Keresés

Kapócs Zsóka: „Minden gondolatom egy olyan ember körül forog, akit nem is ismerek”

Csupán néhány hónap és Kapócs Zsóka édesanya lesz. Már most rendkívül erős anyai érzései vannak, minden gondolata kisfia körül forog, még munkával is nehéz visszarángatni a valóságba. Teljesen felkészült a pici érkezésére, kivasalt mindent, kész a babaszoba is és már a bőröndje is be van pakolva, amivel a kórházba megy majd, ha eljön az idő.

Így nézett ki a műtét előtt Kulcsár Edina - interjú a Királynővel!

A 2014-es Miss World Hungary-t, Kulcsár Edinát a verseny után sokan támadták! Csupán azért, mert kiderült a barna hajú lány részt vett egy Miss Plastic nevezetű versenyen. Hiszen egy orr korrekción esett át, így ő is indult évekkel ezelőtt a versenyen, ahol második helyezést ért el.

Műtét vár Szabó Győzőre

A népszerű színészről kevesen tudják, hogy gyerekkorában gyakran szenvedett különböző gyulladásos fülbetegségektől és éppen ezért egyik fülére hallássérült lett. A színész több műtéten túl van már, de újabb beavatkozásra kerülhet sor hamarosan.

Koncert után műtötték meg a Karthago énekesét

Vakbélgyulladás gyanújával szállították az ajkai kórházba a Karthago együttes frontemberét. Takács Tamás a műtét előtt még lenyomott egy másfél órás koncertet.

Diákhitelből fizette ki plasztikai műtétjét

Diákhitelt sok esetben azért veszi fel a diák, hogy a tandíjat ki tudja fizetni. A törlesztést csak a hallgatói jogviszony megszűnése utáni negyedik hónaptól, de legkésőbb a 35. életév betöltése után kell elkezdeni.

Ez kész! Végig énekelte a torokműtétet az énekesnő

A hangszálsérülés kockázatával járt a hivatásos énekesnő műtétje, ezért hogy ne történjen baj, végig énekelte az operációt.

Újra megműtötték Schumacher agyát

A mai sajtótájékoztatón Schumi orvosai elmondták, hogy tegnap este újabb agyi műtétet kellett végezniük a pilótán. Állítólag Schumacher jobban van, de állapota még mindig életveszélyes.

Schumacher orvosai maradandó agykárosodástól tartanak

Michael Schumacher-t orvosai mesterséges kómában tartják életmentő agyműtétje óta, nem tudják még mikor ébresztik fel, de félnek, hogy a pilótának maradandó agykárosodásai lesznek.

Életmentő műtéten esett át Michael Schumacher, állapota kritikus

Magyar idő szerint 23 órakor írta meg a BBC, hogy életveszélyes állapotban van Michael Schumacher. Az orvosok azonnal életmentő beavatkozást végeztek rajta, de állapota jelenleg válságos.

Amputáltatta lábát, hogy magassarkút húzzon

Leműtötte egyik lábát a 21 éves lány, csak azért, hogy hordhasson magassarkú cipőt. A lány olyan rendellenességgel született, ami miatt csak speciális gyógycipőt tudott hordani, amitől besokallt.

Megműtötték az Irigy Hónaljmirigyest

Az Irigy Hónaljmirigy frontemberét, Sipos Petit megműtötték. Szerencsére csak egy rutin beavatkozáson kellett átesnie az énekesnek.

Megmentették az életét Varga Viktor szerelmének?

Varga Viktor kedvesével, Cinthya Dictatorral nemrég közölték az orvosok, hogy akár halálos kimenetelű is lehet betegsége. A lánynál nyirokrákot diagnosztizáltak, azonnali életmentő műtétet végeztek rajta az orvosok.

Tóth Gabi félmeztelenül táncol új klipjében

Tóth Gabi legújabb slágeréhez készített videoklipjében brutálisan erotikus táncot lejt szerelmével, Markó Robival. Gabi a klip végén félmeztelenül bújik párjához.

Varga Viktor kedvese életmentő műtétre vár

Varga Viktor barátnője Cinthya Dictator (23) nyirokrákkal küzd, a lány orvosa azonnali életmentő műtétet akart, de el kellett halasztani a beavatkozást egy későbbi időpontra.

Marilyn Monroe titka kiderült

Marilyn Monroe,az egyik legismertebb hollywoodi színésznő volt, IKON, akit több mint 50 évvel a halála után is ünnepelnek időtlen szépségért és stílusáért. Meglepő titka már nem titok többé.