2020. február 24.
Keresés

Kiss Ramóna: „Czeizel doktor úr mindig a szívem csücske marad”

Kiss Ramóna ragyog a boldogságtól, és ajándékként él meg minden napot, amit várandós kismamaként tölthet. Ahogy születése óta mindig, most is mindenben mellette áll kishúga, Debóra, aki már most ajándékokkal halmozza el a kis Noét. Kevesen tudják, de Rami szülei nagy harcot vívtak azért, hogy lányuknak ne egyedül kelljen felnőnie, és megoszthassa a gyerekkorát egy testvérrel.

Peller Anna és Lukács Miki tippjei a gyors elalváshoz

Az ország egyik legszerethetőbb sztárpárja Peller Anna és Lukács Miki. A műsorvezető páros életében sosincs megállás, hiszen a képernyő és színpad közötti ingázás folyamatos iramot diktál. A karrier mellett a sztárpár életének értelme kislányuk Annabella, akinek szeretnének mindent megadni, ezért is kiemeltem fontos az életükben a megfelelő minőségű pihenés. Most elárulják nekünk azon praktikáikat, amivel a folyamatosan pörgő mindennapokban is segít, hogy minél hamarabb álomba zuhanjunk.

Orvosnak szánták a csinos híradóst

Az egzotikus szépségű Aryee Claudiát (Tücsi) mostantól még többször láthatják a képernyőn a SportKlub nézői. A Híradó napi négy alkalommal élőben jelentkezik, Tücsi pedig – Világi Péterrel és Léderer Ákossal váltásban – folyamatosan tájékoztatja a rajongókat a sportvilág eseményeiről. Az egyre nagyobb rajongótáborral bíró tévés családja kezdetben meglepődött, amikor kiderült, hogy a lány az orvosi hivatás helyett a médiát választja.

Koponyavizsgálaton járt Várkonyi Andi

Nyaki ultrahang vizsgálat, feledékenységre vonatkozó mini teszt, koponya CT – sűrű programon van túl dr. Várkonyi Andrea, aki egy egész délelőttöt szentelt annak, hogy utánajárjon: minden rendben van-e az agyi vérkeringésével. A csinos képernyős egykori orvosként magabiztosan mozgott a műszerek között, kellő türelemmel viselte a vizsgálatokat, és a latin kifejezések sem hozták zavarba.

Mádai Vivien és Dobó Ági csónakházban kalandozott

Mádai Vivien és Dobó Ági bármilyen helyzetből a legjobbat hozza ki: a két barátnő hosszú ideje tervezgetett koktélozós, napozós délutánját özönvízszerű eső mosta el, ám a szépségek a felhőszakadás közepén is kreatívan feltalálták magukat. A Duna-parti csónakázásból végül csónakházi program lett, sőt, a napernyőt esernyőnek használva a lányok, nagy nevetések közepette még a monszunszerű zivatarba is kimerészkedtek.

Iszak Eszti: „Nem minden az, aminek látszik”

Szinte mindig mosolyog és jókedvű a közösségi oldalain Iszak Eszti. A szép műsorvezetővel ugyan nem csak jó dolgok történnek, de a Facebookon igyekszik ezt nem hangsúlyozni. Nem ő az egyetlen, aki így tesz, ezzel azonban sokan hamis képet festenek magukról. Tudja ezt a népszerű műsorvezető is, aki most egy különleges fotózással hívja fel a figyelmet arra, hogy a közösségi oldalakon nem minden az, aminek látszik.

Sarka Katát műsorvezetőként szerződtették

Nem szeretné, hogy másokhoz hasonlítsák és bízik benne, hogy a nézők elnézőek lesznek vele a kezdeti időszakban. Sarka Kata június 20-ától vezeti a LifeNetwork TV Ez Zsír! című műsorát, ahol egészséges életmóddal kapcsolatos témákról beszélget majd vendégeivel. A felkészülési időszakban szakmabeliektől igyekezett trükköket ellesni: Friderikusz Sándortól már kapott is pár hasznos tanácsot, férjével, Hajdú Péterrel viszont annyira különbözően látják a feladatot, hogy a közös felkészülés heves vitába fordult.

Saját rádiócsatornát indít Pitbull

Rihanna és Kanye West annyira sikeresek együtt, hogy már a közös turnéjukat tervezik, miközben az énekesnő és a rapper duója a Class FM listájának élére ugrott. Pitbull klubslágere is tarol a Class40-en, a rajongók ráadásul hamarosan egy exkluzív, saját rádióadón hallgathatják majd kedvencük slágereit. De mi kell egy jó rádióhoz? Kovács Áron adott néhány tanácsot Pitbullnak.

Cooky a felhők közé repítette Molnár Andit

Senkinek se okozzon meglepetést, ha nemsokára Cooky ismerős hangja köszönti az utasokat egy repülőgép fedélzetén, ugyanis a francia műsorvezető pár nap múlva beteljesíti gyermekkori vágyálmát, és minden képesítést megszerez ahhoz, hogy utasszállító gépeket vezessen. Az utolsó gyakorlóórák egyikére invitálta a magasba SportKlubos kolleganőjét, Molnár Andit, aki szintén szakmabelinek tekinthető, hiszen két évig légiutas-kísérőként dolgozott. A légi „randevút” még a dzsungelbeli száműzetésben tervelte ki a két műsorvezető.

Bemutatkozik a SportKlub új üdvöskéje

Hétről-hétre különböző sportokban próbálják ki magukat, és eddig úgy tűnik: Horti angyalai előtt nincs akadály! Tóth Laura modell a hétköznapokban sem ismer lehetetlent, ha kell két divatbemutató és forgatás között cementes zsákot cipel, vasal, takarít.

Műsorvezetőnek állt az IHM sztárja

Egy hétre műsorvezetőnek állt az IHM sztárja – Varga Győző ezúttal Czippán Anett oldalán csillogtatta meg tehetségét. Az előadónak nem volt ismeretlen a terep: az Irigy Hónaljmirigy tagjaként gyakran vendégeskedett reggeli műsorokban, sőt paródiát is készítettek már ezekről az adásokról. Győző ezen a héten a Fem3 Café vendég műsorvezetőjeként próbálhatta ki magát, és igazi profihoz méltóan szerepelt a kamerák előtt.

Durva edzésen van túl Molnár Andi

Horti angyalai kipróbálták már az amerikai focit, a jóval nőiesebb aerobicot és püföltek boxzsákot is, legutóbbi küldetésük pedig a Pick Szeged kézilabdacsapatához sodorta őket. Molnár Andi, Tóth Laura és Tücsi a profi kézisekkel edzettek és abban megegyeztek, hogy angyalokként ez volt az eddigi legkeményebb munkájuk.

Lilu kisfia még hisz a Jézuskában

A karácsony a családról, az együtt töltött felhőtlen és meghitt pillanatokról szól – nincs ez máshogy Liluéknál sem, ilyenkor náluk is gyerekzsivajtól hangos a ház. Gyakran előfordult azonban, hogy a csinos műsorvezető az ünnepi rohanásban nem tudott elég időt fordítani barátaira. Idén végre megtalálta a megoldást arra, hogy egy-egy tartalmas beszélgetés erejéig velük is együtt lehessen…

Valóra vált Havas Henrik régi vágya

Teljesül Havas Henrik régi vágya: életében először sportműsort vezethet. Csütörtökön mutatkozik be a SportKlub képernyőjén a Három menet Havas Henrikkel című műsor, amelyben a tévés legenda minden héten más sportolót, sportvezetőt szembesít a kérdéseivel.

Önálló műsort kapott Molnár Andi!

Új szerepben láthatják a rajongók Molnár Andit. Az egykori versenytáncos önálló műsort kapott, „A SportKlub kedvencei Molnár Andival” minden nap bemutatja a legérdekesebb, legfontosabb, vagy éppen legszórakoztatóbb sportos pillanatokat. Andi izgatottan várja az új kihívást.