2019. július 24.
Keresés

Vastag Csaba gyerekkori álma valóra vált

Az énekesnek az idei nyár pihenés helyett a feszített munkáról szól, ugyanis megkapta a Grease című musical főszerepét. Próbáról próbára jár, de mindeközben új lemezének munkálatai is gőzerővel folynak. A csütörtöki Sláger Híradóban Csaba többek között azt is elárulja, hogy mit jelent számára álmai szerepe.

Horányi Juli: „Én nagyon más vagyok”

A tavalyi X-Faktor második helyezettjéről köztudott, hogy jelmeztervezőként is megállja helyét. Azt azonban már kevesen tudják, hogy Juli korábban színésznőként képzelte el jövőjét.

Rómeó és Júlia előadás - 02.13.

A Rómeó és Júlia jelenleg is telt házak előtt fut a Pesti Broadway-n, s látható volt a Szegedi Szabadtéri Játékok, a Pécsi Expo Center, a Debreceni Főnix Csarnok és a Soproni MKB Aréna hatalmas színpadán, több tízezer néző előtt.

Rómeó és Júlia előadás - 02.12.

A Rómeó és Júlia jelenleg is telt házak előtt fut a Pesti Broadway-n, s látható volt a Szegedi Szabadtéri Játékok, a Pécsi Expo Center, a Debreceni Főnix Csarnok és a Soproni MKB Aréna hatalmas színpadán, több tízezer néző előtt.

Rómeó és Júlia előadás - 02.11.

A Rómeó és Júlia jelenleg is telt házak előtt fut a Pesti Broadway-n, s látható volt a Szegedi Szabadtéri Játékok, a Pécsi Expo Center, a Debreceni Főnix Csarnok és a Soproni MKB Aréna hatalmas színpadán, több tízezer néző előtt.

SingSingers Karácsonyi Musical Show a RaM-ban

Budapestre érkezik a SingSingSing Musical Show sztárjainak műsora! Bársonyos hangú musicalsztárok és géppuskalábú tánckar gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról, hogy a legnagyobb musicalslágerek mellett (Moulin Rouge, Notre Dame, Aida, Vámpírok Bálja, We Will Rock You stb.) megható karácsonyi meglepetés számokkal kedveskedjenenek a RaM Colosseum exkluzív decemberi előadásában, a SingSingers Karácsonyi Musical Show-ban!
Hangolódj az ünnepekre, rohanás és stressz nélkül egy igazán elegáns és feltöltődést nyújtó színházi élményen keresztül.

EDDA musical - A Kör | 2014.11.25.

Az életünk egy kör, amely egyszer bezárul, de addig minden pillanatát élvezni kell. A musical szereplői menekülve a társadalmi problémák és feszültségek elől a szerelemben, a szabadságban és a rockban keresnek menedéket, boldogságot.

A történet egy külvárosi mese, ahol főhősünk egy szerelmi csalódás miatt elindul a nagyvilágba, abban bízva, hogy megtalálja amit keres: az igazi szerelmet, a sikert és a boldogságot. De nem csak jó barátok, hanem „rosszak” is keresztezik útját. Vajon a hit és a szerelem elég erőt adnak-e neki, hogy győzedelmeskedni tudjon a gonosz elleni küzdelemben.

Te, mindennap dönthetsz jó és rossz között!”

Szerepelj musicalben! Sztárokkal játszhatsz egy színpadon!

Tóth Vera rendezőnő évek óta keresi, és egyengeti a fiatal tehetségeket, akiknek musicalekben, előadásokban ad szerepet, hogy megmutathassák magukat a nagyközönségnek. Vera munkáját egy kiváló koreográfus, Király Béla (aki többek között a Casanova Night Musical koreográfiáját is készítette), valamint Fejes Szandra énekesnő-színésznő segíti.

Újra Made in Retro táncelőadás

Juli minden évben megrendezi rendhagyó házibuliját, ahol barátai kedvenc retro slágereire buliznak. Megérkeznek a Bombázók, befut a Csókkirály, valamint váratlanul belibben Csinibaba is, aki teljesen felkavarja a hangulatot. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan Limbózik a pizzafutár, miért kavar a szomszéddal Csinibaba és miként hódit a Csókkirály, akkor ott a helyed! A csípőcsavaró táncmozdulatokat, a Casanova Night Musicalkoreográfusának - aki a showtánc világbajnokság különdíjasa is- , Király Bélának köszönhetjük.

"Ez a díj további hitet és biztatást ad!" - interjú Nyári Edittel

2011 óta minden esztendőben megrendezik a Szenes Iván emlékkoncertet, amelyen évről-évre több néző vesz részt. A Kornay Mariann Művészeti Díjat a Szenes család alapította, amelyet korábban olyan előadók vehettek át, mint Dér Heni, vagy éppen Oláh Ibolya.

Workshop Király Béla koreográfussal

Sok hazai sikermusical táncosa, valamint a nemrégiben Velencén bemutatott nagyszabású Casanova Night Musical koreográfusa, Király Béla sok szeretettel várja a kedves érdeklődőket bemutatkozó órájára. Lehetőséged van informálódni Béla óráiról, tanfolyamairól, melyek funkcionális tréningek. Fergeteges koreográfia részese lehetsz, ha eljössz és megismerkedsz Vele valamint bepillantást nyersz tevékenységébe. Lehetsz kezdő vagy akár haladó, ha ügyes vagy belecsöppenhetsz sok szuper lehetőségbe, előadásokba, táborokba és showműsorokba! A workshop első felében megismerheted Béla tréningjét, amit kifejezetten táncosoknak kifejlesztett funkcionális tréning, mely mélyizom erősítő és nyújtó, statikus és dinamikus gyakorlatokból áll. A második részben pedig elsajátíthatsz egy fergetegesen jó és kiváló hangulatú koreográfiát.

Csúcsra jutott a Casanova Night! - Premier utáni beszámoló

Augusztus első szombat estéjén sor került a Casanova Night Musical premierjére. A bemutatót a Velencei-tó partján, az Esztrád Vízi Színház színpadára álmodták meg, ahol a mai popzene ismert és népszerű tehetségei léptek fel egy pikáns, kissé túlfűtött show keretein belül.

Macskafogó

Te hányszor láttad már a Macskafogót? Szikora Róbert olyan sokszor (és annyira szereti), hogy írt belőle egy musicalt, ami már a debütáláskor telt házzal nyitott.

Erotika, látvány és zene – Interjú a Casanova szereplőivel

Szombaton megrendezésre kerül az ismert velencei kalandor nőkhöz fűződő történetének zenés átirata, a Casanova Night Musical. Az előadásban olyan nevek tűnnek majd fel, mint Vastag Csaba, Vastag Tamás, Dér Heni, a Nyári lányok, Korcsmáros György, valamint Erdőhegyi Brigitta.

Búvárként is megállja helyét Dér Heni - interjú az énekesnővel

A Megasztár egykori felfedezettje közel 10 év közös munka után hagyta el a Sugarloaf zenekart az év elején. Heni azóta megállás nélkül pörög, gőzerővel dolgozik első szólóalbumán és koncertjeivel bejárja Magyarországot.