2018. december 18.
Keresés

Som Lajosra emlékeznek a Piramis nagykoncertjén

Több év után, 2018 márciusában ismét nagy koncertet ad a magyar rock zene legendás zenekara, a Piramis. Az eseményen megemlékeznek az egykori zenésztársukról, Som Lajosról, aki az egyik alapítója volt a zenekarnak.

Pál Dénes - Ünnepi koncert

2016 decemberében különleges adventi koncerttel lepi meg közönségét Pál Dénes, akinek a hangja maga a karácsony.

Csík János lemezbemutató koncert

Immáron elmúlt 50 éves a Kossuth-díjas művész, Csík János. Az előadó éppen ezért igazán személyes lemezt készített, amelyet élő koncert keretében mutat majd be közönségének.

Quimby Szilveszter

A 2011-ben húsz éves Quimby hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a fesztiválok állandó nagyszínpados fellépője, klubkoncertjei, színházas fellépései egyaránt eseményszámba mennek. Az év utolsó napján a MoM Kulturális Központban láthatjátok, hallhatjátok a zenekart!

Gájer Bálint Lemezbemutató Koncert

Gájer Bálint első önálló nagylemezén tizenöt dal kap helyet, mely egy nagyszabású koncert keretében kerül bemutatásra Október 9-én, 19 órától, a MOM Kulturális Központban. A lemezen hallható kilenc saját dalból hármat a Budapest Jazz Orchestra közreműködve rögzítettek, valamint még hallható lesz több világsláger feldolgozása is a korongon. Az őszi koncert, igazi színpadi show lesz, a tíz tagú zenekar mellett a látványt, Gájer Bálint hat fős tánckara is színesíti majd. Érdekesség, hogy ez egyfajta születésnapi ajándék lesz Bálint számára, hiszen 10-én tölti be 34. életévét, így ez azt is jelenti, hogy mindazok, akik ott lesznek a fergeteges bulin, együtt ünnepelhetnek a művésszel.

Jazzy Fesztivál 2014: Harmadik nap

Egy Fesztivál, azoknak, akik tudják, hogy a jazz élőben az igazi. Egy felejthetetlen 3 napos hétvége októberben a Jazzy nagyjaival!

Jazzy Fesztivál 2014: Első nap

Egy Fesztivál, azoknak, akik tudják, hogy a jazz élőben az igazi. Egy felejthetetlen 3 napos hétvége októberben a Jazzy nagyjaival!

Drukkoljunk együtt Szilágyi Áronért!

A világranglista második helyéről várja a hétvégi Grand Prix-t Szilágyi Áron. Olimpiai bajnok kardvívónk a dobogót tűzte ki célul, de mint mondja: csak a páston dőlhet el, hogy ki tudja-e magából hozni a legjobbat

Group'N' Swing koncert

Group’N’Swing Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekara. 2006 óta színesítik a legjelentősebb városi rendezvényeket, exkluzív konferenciákat és a fővárosi klubokat. Repertoáron a műfaj legnagyobb előadóinak slágerei: Louis Prima, Frank Sinatra, Natalie Cole, Ray Charles, Michael Bublé és Brian Setzer.

Bolyki Soul&Gospel koncert

Bolyki Soul&Gospel koncert lesz 2013. december 21-én a MOM Kulturális Központban. A múlt évben már óriási sikert aratott a karácsonyi koncert és tavasszal is teltházas előadást adott a csapat a MOM-ban.

Holdviola évvégi koncert

2013. december 29-én Holdviola koncert lesz a MOM Kulturális Központban. A Holdviola koncertre jegyek már kaphatóak!