2019. május 21.
Keresés

Újra modell lett ÉNB Laura

Korábban modelkedett Milánóban, nemrégiben Nánási Pál fotózta, most pedig ismét kamerák elé állt az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Laura.

Dukai Regina nem kért a kifutók világából

VIP partik, méregdrága ruhák, milliós szerződések – sokan csupán ennyit látnak a modellek irigylésre méltó életéből. A Comedy Central legújabb sorozata, a Modellek közt is ennek a csillogó világnak állít görbe tükröt. Egy kezdő kézfejmodell botladozásait követhetjük a szitkomban, aki hirtelen a „valódi” modellek között találja magát. Dukai Regina a gimnázium után próbálhatta ki magát hasonló helyzetben: Milánóban egy rendetlen lakásban találta magát néhány csodaszép lánnyal és rájött, hogy a kifutók világát nem neki találták ki.

Sarka Katát műsorvezetőként szerződtették

Nem szeretné, hogy másokhoz hasonlítsák és bízik benne, hogy a nézők elnézőek lesznek vele a kezdeti időszakban. Sarka Kata június 20-ától vezeti a LifeNetwork TV Ez Zsír! című műsorát, ahol egészséges életmóddal kapcsolatos témákról beszélget majd vendégeivel. A felkészülési időszakban szakmabeliektől igyekezett trükköket ellesni: Friderikusz Sándortól már kapott is pár hasznos tanácsot, férjével, Hajdú Péterrel viszont annyira különbözően látják a feladatot, hogy a közös felkészülés heves vitába fordult.

Íme a legbizarrabb modellkarrierek

A modell szó hallatán a legtöbben a Victoria’s Secret falatnyi csipkefehérneműbe bújtatott angyalkáira, vagy a divatmagazinokban pózoló félistenekre gondolnak. Pedig a modellszakmának számos kevésbé ismert és elismert képviselője is létezik. A Comedy Central-on június 7-én startolt a Modellek közt című sorozat, amely megmutatja a „kézimunkázás” másik oldalát, egy kézmodell életén keresztül. Sokan nem is gondolnák, hogy léteznek még ennél is furcsább modellkarrierek: a gömbölyded, vagy éppen izmos fenekűek, a szépajkúak és az átlagos tekintetűek máris készülhetnek erre a pályára.

Varga Viktor nem bírja a zsíros seggű lányokat!

Az idei Miss Hooters szépségverseny harmadszor került megrendezésre, amelyen szép számmal jelentek meg hazánk celebjei. Varga Viktor például a csöcsökért és az ingyen piáért jött.

Palvin Barbi karrierjéről álmodozik Kiszel Tünde lánya!

A Miss Hooters szépségversenyen több hazai híresség, celeb is tiszteletét tette. Kiszel Tünde és lánya, Donatella sem hagyta ki a showt.

Fotós becsmérelte Epres Pannit

Epres Panni szupermodellként már meghódította a nemzetközi kifutókat és jelenleg családjának szenteli ideje nagy részét. A most is gyönyörű édesanya karrierjének egy emlékezetes történetét mesélte el, és azt is elárulta, hogy saját tapasztalatiból tanulva ő hogyan támogatja tanácsadóként a Miss Balaton by Cosmopolitan versenyzőit.

Férfiasságukat is közszemlére bocsátották a divatbemutatón!

A divatszakma legnagyobb botrányai a képszerkesztők által túlságosan megmanipulált sorozatokon, valamint a legújabb kollekciókat bemutató kifutókon robbannak leggyakrabban.

Kate Moss nem tudja letenni a cigit!

Kate Moss modellt senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen ki botrányaival, ki pedig izgalmasabbnál izgalmasabb munkáival azonosítja őt. A világsztár első megjelenését a divatvilágban a Calvin Klein parfümreklámja jelentette, a márka pedig azóta is gyakran alkalmazza őt. Emellett az összes nagyobb márka, magazin felkérte már őt közös munkára.

Magyar kisfiú lett a világ legszebbje

A 8 éves Kovács Tamás Péter előtt még egyetlen magyar gyermek sem nyert ilyen nagy díjat világméretű szépségversenyen.

A Vogue magazin odáig van a magyar modellért

Vanessa Axente néz vissza ránk a Vogue magazin spanyol kiadásának borítójáról. A gyönyörű magyar lány világos háttér előtt pózol fekete ruhákban.

Wolf Kati izgalmas kihívások előtt áll

Wolf Kati kecses, szelíd, szabad, épp úgy, mint az Elysian kollekciói. Az énekesnő idén novemberben új szerepben fog tündökölni a kifutón, ugyanis a Marie Claire Fashion Days-en Bódis Boglárka összeállítását mutatja majd be a divat szerelmeseinek.

Magyar lány diktálja a beach trendeket az Egyesült királyságban

Ismét egy magyar modell mellett döntött az egyik divatmagazin, amiben a vízpartok trendjeit mutatják be a szerkesztők.

Palvin Barbi már megtalálta a nagy Ő-t?

A világ egyik legkeresettebb modelljét többek között olyan világsztárokkal hozta össze a nemzetközi sajtó, mint Justin Bieber, vagy éppen a One Direction tagja, Niall Horan. A szépség szíve azonban nem értük, hanem egy magyar srácért dobog.

Adam Levine és kedvese nem kértek nászajándékokat

A Maroon 5 frontembere hétvégén mondta ki a boldogító igent modell kedvesével, Behati Prinsloo-val. Még egy dalt is kaptak a ceremónián a friss házasok.