2019. szeptember 19.
Keresés

Kulcsár Edina beszáll a szépségkirálynő üzletbe!

Hatalmas sikerrel, rekord nézettséggel sugározta a Magyarország szépe című műsort a Duna Televízió. A nyertes Kiss Daniella lett, első udvarhölgye Lepp Dorina, míg a harmadik helyezettnek Steingrúber Virágot választotta a szakmai zsűri. A hölgyek egy sajtónyilvános eseményen kapták meg nyereményeiket, valamint Kulcsár Edina bejelentette, hogy Sarka Kata mellett, ő is a szépségverseny szervezője lesz!

Kiss Daniella külföldi divatcég arca szeretne lenni! (interjú)

Kiss Daniella nyerte az idei Magyarország Szépe versenyt , így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, Kínában.

Kulcsár Edina nem konkurensként tekintett a lányokra! (interjú)

Az idei Magyarország Szépe versenyt Kiss Daniella nyerte, így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

Kiss Daniella Magyarország szépe!

Kiss Daniella nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett Miss World Hungary 2015. A döntőt élő adásban közvetítette a Duna Televízió. Daniella képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

Újra megválasztják Magyarország szépét

Idén nagyszabású gála keretében derül ki, ki lesz a legszebb magyar lány. A Miss World hazai versenyét a Duna Televízió élőben közvetíti majd június 21-én. A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 21 hölgyet. Ők hamarosan felkészítő táborba mennek, hogy a legjobb formájukat hozzák majd a döntőn.

Kulcsár Edina hamarosan megválik koronájától

Az idei FitBalance Aréna rendezvény sajtótájékoztatóján Magyarország leggyönyörűbb nője, Kulcsár Edina is részt vett. A fiatal modell mindennapjaihoz hozzá tartozik a sport, így a FitBalance számára is kihagyhatatlan esemény.

Kulcsár Edina: "Örülök, hogy történelmet írhattam!" - interjú a világ 2. legszebb nőjével

Kulcsár Edina lett az idei Miss World világverseny második helyezettje, valamint ő vihette haza a Miss Europe címet is. Az első udvarhölgyet a reptéren kapták mikrofonvégre a sajtó képviselői.

Kulcsár Edina lett a világ második legszebb lánya

Kulcsár Edina egy gyönyörű, őszinte, varázslatos kisugárzással megáldott lány, aki stábunk számára már a Miss World Hungary válogatóján kitűnt a tömegből. A modellt tucatnyi szépséghez lehet hasonlítani, azonban mostantól erre semmi szükség!

Kulcsár Edina igazi kaméleon - interjú Magyarország szépével!

Kulcsár Edina egy gyönyörű modell, aki már az idei Miss World Hungary válogatóján kitűnt stábunknak. A mezőnyben sok szép lány volt ugyan, de Edina kisugárzásával percek alatt képes rabul ejteni az embert.

Így nézett ki a műtét előtt Kulcsár Edina - interjú a Királynővel!

A 2014-es Miss World Hungary-t, Kulcsár Edinát a verseny után sokan támadták! Csupán azért, mert kiderült a barna hajú lány részt vett egy Miss Plastic nevezetű versenyen. Hiszen egy orr korrekción esett át, így ő is indult évekkel ezelőtt a versenyen, ahol második helyezést ért el.

Kulcsár Edinát nem érdekli a negatív kritika, inkább jótékonykodik!

Pár hete választották meg a 2014-es Miss World Hungary-t: Kulcsár Edinát. A fiatal lány tegnap végre átvehette nyereményét egy sajtótájékoztató keretein belül.

Botrány az új királynő körül! Tudta, hogy ő fog győzni?

Mindig voltak, vannak és lesznek, kételkedő emberek, ehhez nem fér kétség. A tegnap megválasztott Miss World Hungary is kap hideget-meleget. Kulcsár Edina körül már megjelentek a rosszindulatú pletykák.

2014-ben a magyar Mila Kunis lesz Magyarország szépe?

Hétvégén húsz csinos hölgy költözött a herceghalmi Abacus Hotel-be, hogy a Magyarország szépe felkészítő táborában részt vegyen, de közülük csak 16 juthatott tovább a július 20-i döntőbe.

Újra megválasztják Magyarország szépét

Idén nagyszabású gála keretében derül ki, hogy ki lesz a legszebb magyar lány. A Miss World hazai versenyét az M1 és a Duna World élőben közvetíti majd július 20-án. A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 20 hölgyet. Ők hamarosan egyhetes felkészítő táborba mennek, hogy a legjobb formájukat hozzák majd a döntőn.

Hajas Laci felfedi a hajápolás titkát

A Miss World a világ egyik legnépszerűbb szépségversenye, amely évek óta több mint 140 országban van jelen. Hazánkban a Miss World Hungary mindenkinek egyenlő esélyt ad arra, hogy megmérettessék magukat ezen a színvonalas versenyen.