2019. március 26.
Keresés

MILLER ZOLTÁN Élőzenekaros koncert

Miller Zoltán színész, énekes ismét élőzenekaros koncerttel lepi meg rajongóit augusztus 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Egy nem mindennapi előadásra készül ezúttal is, ahol a nyári hangulat, egy varázslatos zenei élménnyel párosul majd. Felcsendülnek a legnagyobb slágerei, valamint a hamarosan megjelenő második nagylemezéről is elhangzik egy-két új dal.

A jövő DJ-tehetségét keresi a Miller és a VIVA

Megérkezett Magyarországra a világhírű DJ-viadal, a Miller SoundClash! A rangos tehetségkutató versenyre – a VIVA közreműködésével – most először lehet hazánkból jelentkezni. A globális döntőn a nyertes a világ egyik TOP10-ben helyet foglaló DJ-je előtt léphet színpadra az exkluzív Las Vegas-i záróbulin.

José Cura koncert Magyarországon

A "negyedik tenorként" számon tartott világhírű argentin operaénekes, José Cura február 21-én lép fel Budapesten, a Papp László Sportarénában Mahó Andreával.
Ő a „21. század tenorsztárja”, Amerikától Európán át Japánig egyaránt virágzik a karrierje, manapság az egyik legkeresettebb énekesként és karmesterként tartják számon. Neve egybeforr a minőséggel és garanciával a világ minden táján.

Szerelemvarázs előadás | 2014.11.11.

MAHÓ ANDREA estje. Az örök téma, ezúttal NŐI szemmel.
Vágyak, Beteljesülés, Harmónia és…
A három pont szabadon behelyettesíthető.
De bármelyik út is következzen, az számunkra csakis pozitív hozadékkal bír – még ha az adott pillanatban ez a legkevésbé sem tűnik úgy…
Válaszkeresés musical részletekkel, táncdalokkal, sanzonokkal, versekkel.

Piszkos Fred, a Kapitány előadás | 2014.11.16. 19:00

Nincs még egy olyan magyar szerző, akinek sajátos és varázslatos világa intelligens, kacagtató és mégis fájdalmasan szép humorral párosulna. Rejtő olyan klasszikusa a magyar szórakoztató regénynek, mint az angol Wodehouse, vagy akár az abszurd humorú Leacock. Rajtuk is túlmutat azonban hihetetlen fantáziájával és mély életbölcsességével, amit igen kalandos, de fájdalmasan rövid élete hitelesít. Generációk nőttek és nőnek fel ma is rajta.Rejtő szereplői alvilági figurák, akik előbb lőnek, aztán kérdeznek, de olyan kifinomultan beszélnek, mint megannyi angol lord. Elég, ha csak a regény halhatatlan kezdősorára gondolunk: ”Uram! A késemért jöttem!”. Mindez egy lerobbant, düledező, verekedésben széthullott kocsmában, az egyik verekedő szájából. Kevés olyan regényről tudunk, aminek első mondata szállóigévé, egyben a magyar kultúra szerves részévé vált. És miért musical? Mert a közönség imádja a zenés darabokat, és azért, mert Rejtő világát, abszurditását, humorát és filozófiáját a zene segítségével lehet igazán közel vinni a publikumhoz. A mai fiatal korosztályt a humoros történeten kívül a "Csillag Születik" tehetségkutató műsorban feltűnt April Projekt viharos táncprodukciója ejti ámulatba. A szereposztás parádés, a főszerepekben: Miller Zoltán, Gesztesi Máté, Bezerédi Zoltán, Vándor Éva, György-Rózsa Sándor, Gulyás Hermann Sándor.

Gór Nagy Mária könnyek között ünnepelt!

Az ország első alapítású színészképzője, a Gór Nagy Mária Színitanoda tegnap ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját!

Glenn Miller Orchestra a Kongresszusi Központban

Két év után újra hazánkba látogat és a Kongresszusi Központban az koncertet a népszerű együttes, a Glenn Miller Orchestra, hogy bemutassa megújult programját. Bár a műsor változott, a zenészek nem felejtkeznek el a közönség kedvenceiről sem, így néhány állandó számot is bent hagytak a programban. A zenekar közel minden nap koncertezik az évben, de ez egy cseppet sem látszik rajtuk.