2019. május 21.
Keresés

Csakazértis újraértelmezett szerelem Dallos Bogi és Freddie tolmácsolásában

Lila-kék tárgyak eklektikája, egy meghatározó találkozás és szintipopból inspirálódó modern dallamok – Dallos Bogi és Freddie első közös dala generációkon átívelő üzenettel veszi célba a rajongókat. A két fiatal énekes egy régi, nagy slágert, az Első Emelet Csakazértis szerelem! című dalát alakította duetté, amelyhez Miki357 gondozásában izgalmas klip is készült.

Muzsikáló Filmkockák

Egy sikkes időutazás régi magyar filmslágerek (Meseautó, Hamvadó cigarettavég, Nékem csak Budapest kell, Kétszer kettő néha öt stb.) között, a Pesti Sikk zenekar előadásában.

Pesti Sikk nyílt nap az Orfeumban

A Pesti Sikk nevéhez hűen a 20-40-es évek magyar sanzonjait, őszinte zenei vallomásait hivatott előadni. Dalok a szerelemről, a barátságról, a könnyed szórakozásról, a pesti életről. Egy hamisítatlan század eleji hangulat éled újjá a kultúrmissziót teljesítő, egyetlen pesti mulatóban. A Pesti Sikk – nevéhez hűen – a 20-40-es évek magyar sanzonait, őszinte zenei vallomásait hívatott előadni. A zenekar élén a páratlan szépségű díva, Kiss Kamilka művésznő mellett négy fess fiatalemberből álló kollektíva közvetíti a kortalan pesti elegancia sikkes hangulatát. Találóbban nem is lehetne csokorba szedni a repertoárt, mint Kamilka összeállításában: „Hol jár az eszem? Nézze, nekem a Balaton a riviéra, de mindenképp találkoznom kell magával Budapesten, mégpedig az Orfeumban! Az a baj, hogy végzetesen oda vagyok magáért; hogy miért, az egy rejtély, de érzem, hogy csak szerelem kell, és kész. Én mellettem elaludni nem lehet, mert nékem csak Budapest kell, főleg tíz után. Akár meseautóval, akár sikkes sétával érkezik, este várom ott, ahol a hatos megáll. Pá, kis aranyom!”

Ismét Pesti Sikk az Orfeumban

Egy hamisítatlan század eleji hangulat éled újjá a kultúrmissziót teljesítő, egyetlen pesti mulatóban.

Katasztrófa! Beszüntetik a Túró Rudit?

Mint újságíró beteges megrögződésem, hogy a tömegközlekedésen híreket olvasok. Ekkor figyeltem fel arra a hírre, miszerint beszüntetik a Túró Rudit Magyarországon, mert kivonul a multinacionális tejipari vállalat. Ez tényleg lehetséges?

Pesti Sikk

Egy hamisítatlan század eleji hangulat éled újjá a kultúrmissziót teljesítő, egyetlen pesti mulatóban.

Pesti Sikk – A 20-40-es évek magyar sanzonjai

RÉGI PESTI ESTEK címmel, augusztus 28. és szeptember 06. között az Orfeum a régi Pestet idézi műsoraival. Egy hamisítatlan század eleji hangulat éled újjá a kultúrmissziót teljesítő, egyetlen pesti mulatóban.