2020. augusztus 4.
Keresés

Saját és barátai ruháit árusítja két napon át a szupermodell!

Mihalik Enikő tavasszal nemes cél érdekében tér haza New Yorkból. A szupermodell az UNICEF Magyarország Bajnokaként májusban megnyitja a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store jótékonysági ruhavásárát Budapesten, amivel a szervezet legújabb adománygyűjtő kezdeményezését kívánja népszerűsíteni.

Idén is díjazza a legstílusosabbakat az Instyle!

Második alkalommal rendezik meg az Instyle – Style Award díjátadó gálát. Hét kategóriában a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjazza az InStyle! A közönség összesen 35 jelöltre adhatja le voksát. A stílusos nők és férfiak mellett, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagram-sztár és fiatal tehetség kategóriákban lehet szavazni.

Idén a múzsákat is díjazza a Playboy

Idén nemcsak a férfiakat, de a leginspirálóbb hölgyeket is díjazza a Playboy. A Man of the Year múzsa kategóriájának jelöltjei között van Mihalik Enikő, Liptai Claudia, Dobó Kata, Hosszú Katinka és Lilu is. Öt gyönyörű nő, akik más-más módon, de mindannyian meghatározó alakjai mindennapjainknak.

Mihalik Enikővel együtt vonult kifutóra Naomi Campbell

Naomi Campbell mindössze 15 éves volt, amikor kivívta helyét a világ három legjellegzetesebb modellje között. Amellett, hogy a végigvonult a legnagyobb divattervezők kifutóján, valamint szerepelt a legnívósabb magazinok anyagaiban, időről-időre magánéleti botrányaival is címlapra került karrierje során.

Ők a Playboy Man of the Year jelöltei 2015-ben

Második alkalommal keresi az erősebbik nem legmeghatározóbb alakjait a nyuszis magazin. A Playboy Man of the Year-en ezúttal a stílusos férfiak, frontemberek, médiaszemélyiségek, színészek és ikonok mellett, a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák majd a gálán. Amíg korábban csupán az erősebbik nem vihetett haza elismerést, addig 2015-ben létrejött a Múzsa kategória is, ahol öt inspiráló hölgy verseng.

Íme a legszebb fotók magyar modelljeinktől 2014-ben

Akadnak magyar modellek, akiknek népszerűsége észrevétlenül lépték át hazánk határait. A szépségek idén is dögösebbnél dögösebb sorozatokat készítettek a divat kedvelőinek. Összeállításunkban most a 2014-es esztendő legszebb fotóit láthatjátok.

Így üzentek nekünk a sztárok karácsonykor

Akadnak olyan témák, események, amelyek időről-időre felszántják a különböző közösségi portálokat. Pontosan ilyen a karácsony is, amikor nem csak a közeli ismerőseink, de kedvenc sztárjaink fotói is mosolyt csalnak arcunkra.

Mihalik Enikő ennyire dögös volt a Victoria' Secret kifutóján

Ismét büszkék lehetünk egy magyar lányra, aki ezúttal nem más, mint Mihalik Enikő. A szépséget ugyanis a világ legszexibb modelljei között tartják számon, ennek köszönhető, hogy a londoni Victoria’s Secret bemutatón ő is felvonulhatott.

Fekete angyal, nagyvárosi divatguru és kivillanó keblek az őszi divatkampányokban

Tény és való, hogy nem az ősz a legkedveltebb évszakunk, azonban azt is el kell ismernünk, hogy ebben a szelesebb időszakban is születnek izgalmas fotósorozatok. Legnépszerűbb magyar modelljeink pedig a hűvösebb napokon is képesek egy kis melegséget lopni szívünkbe! Íme az októberi divatanyagok, amelyekre igazán büszkék lehetünk.

Horror, erotika és világmárkák! Íme a hónap divatanyagai!

Nem véletlenül mondják szerte a világban, hogy a magyar nők a legszebbek! Hiszen gyönyörűbbnél gyönyörűbb modelljeink vannak, akik munkáikkal újra és újra nem csak a divatszakma nagyjait és kritikusait, de a férfiakat is meghódítják. Összeállításunkban most az elmúlt hetek legcsodálatosabb fotósorozatait szedtük össze!

Palvin Barbi hódított a Cannes-i Filmfesztiválon!

Tavaly hamar a címlapok élére került Palvin Barbi, amikor a legnagyobb hollywoodi csillagokkal pózolt a roppant nívósnak számító filmfesztiválon.

Tök pucér! Csak egy karóra fedi Mihalik Enikő testét!

Kate Moss és Rihanna nyomdokain halad a magyar szépség, Mihalik Enikő megmutatta, hogy tökéletes.

Mihalik Enikő a törököknek pózol

Hosszú idő után újra a hamarosan születésnapját ünneplő békéscsabai lányról írunk! Vigyázat, egy irtó dögös munkát láthattok, így nem csoda, hogy a magyar modell került a magazin címlapjára is!

Ők a legdögösebb tetovált modellek

Cindy Crawford idejében szinte tabunak számítottak a kifutón vonuló modellek tetoválásai. A hibátlan test akkoriban elég súlyos összegeket ért, mára azonban eltűntek ezek a korlátok.

Hogyan legyünk szupermodellek?

A Visage Modellügynökség vezetőjeként olyan világhírű modelleket indított el az elmúlt években Kajdi Csaba a siker útján, mint Mihalik Enikő, aki 2009-ben a Victoria’s Secret Fashion Show színpadán is bizonyított és olyan divatmagazinok címlapján tűnt már fel, mint a V Magazine vagy a Marie Claire. A világot jelentő deszkák és a hírnév azonban közelebb van a fiatal lányokhoz, mint gondolnák, a VIVA TV új epizódokkal jelentkező műsora, a Topmodell leszek pedig akár ihletet is adhat az első lépésekhez a divatszakember szerint.