2019. augusztus 20.
Keresés

35 éves lett Michael Jackson ikonikus videoklipje

December 2-án különleges évfordulót ünnepel a világ: éppen 35 éve lesz annak, hogy az MTV képernyőjén bemutatkozott Michael Jackson Thriller című dalához készült látványos videoklip.

Michael Jackson újra hódít

Michael Jackson népszerűsége a halála után 5 évvel is töretlen. A rajongók legnagyobb örömére a popkirály korábban kiadatlan demófelvételei sorra kerülnek elő. A Place With No Name című sláger ezen a héten debütált a Class40-en.

Igen, itt a legújabb Michael Jackson klip!

5 éve már, hogy gyógyszer-túladagolásban, 50 esztendősen elhunyt, de még mindig akadnak kiadatlan Michael Jackson dalok. A Place With No Name című szám világpremierjét a Twitter közösségi oldalon tartották.

Nyílt Nap az Orfeumban: Jackson Forever

A könnyűzene történetének legsikeresebb családja igazi popsztárokkal, köztük a legendás Pop Királyával ajándékozta meg a világot. A Jackson név egyet jelent a minőségi szórakoztató zenével, a gigantikus show-kkal, valamint az összetéveszthetetlen, látványos mozdulatokkal, káprázatos, egyedi koreográfiákkal.

Duettezik Michael Jackson és Justin Timberlake

Nagy kuriózumnak lehetünk a szemtanúi, eddig soha nem látott Michael Jackson felvételek kerültek napvilágra, amelyek az Xscape című albumán hallgatható meg. A "feltámadt" pop király hangja ismét betölti az egész világot.

Michael Jackson életre kelt?

Legalábbis egy közös videoklip erejéig igen. A napokban megjelent az énekes, Michael Jackson és Justin Timberlake közös dalához készült kisfilm, amelyet Love Never Felt So Good néven nézhettek meg a Youtube-on.

Luxfunk Night: Jackson Forever

A könnyűzene történetének legsikeresebb családja igazi popsztárokkal, köztük a legendás Pop Királyával ajándékozta meg a világot.

Michael Jackson múzeumot nyit Lady Gaga

Gaga köztudottan nagy rajongója volt Michael Jacksonnak, ezért úgy döntött a popdíva, hogy felvásárolja a legenda ruháit és kiállítja azokat, hogy a többi rajongó is megtudja tekinteni a relikviákat.

Magyar sztárok emlékeznek a legendára

Idén lett volna 55 éves minden idők egyik legismertebb zenei ikonja, Michael Jackson. A magyar zenész szakma kiemelkedő művészei egy különleges koncertshow-val kívánnak emlékezni november 9-én a felejthetetlen zeneszerző, táncos, énekes, előadóművészre.

Rekorder Popkirály!

Ki gondolná, hogy immáron 4 esztendeje, hogy Michael Jackson elhunyt? Pedig így van, a Popkirálya (1958. augusztus 29. – 2009. június 25.) pedig megmásítatlanul tette le névjegyét a szakmában. A Guinness Rekordok könyve szerint ő volt a legsikeresebb előadó a világon, de Jackson számos más területen is rekordot hozott. Összeállításunkból igazi érdekességeket tudhatsz meg a sztárról!