2020. január 28.
Keresés

Gyógyulj a gőz fölött

Rózsa, ásványi anyagok, sós víz, eukaliptusz és ópium – még ha elsőre furcsán is hangzik, mindegyik az inhaláláshoz kötődik. Az emberiség története során a különböző népcsoportok, más-más gyógynövények és főzetek hatásában hittek. Ezek közül sokat ma már nem szívesen alkalmaznánk, van azonban olyan, ami évezredek elteltével is megállja a helyét.

Keresztapa lett Király L. Norbi!

Ugyanis az énekes a minap a Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesület-nél járt, ahol sok okos kutyussal találkozhatott. Norbi láthatta, hogy az állatok szép helyen, nagy szakértelemmel és szeretettel körbevéve élhetik mindennapjaikat.

Megvannak a 2014-es X-Faktor döntősei

Nem volt könnyű dolguk a mentoroknak, de végül összeállt a 12 biztos továbbjutó névsora az idei X-Faktorban. Idegszálak és hangszálak edződtek meg rendesen.

Sister Act októberben is az Orfeum-ban

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére. A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.

Tóth Gabi: "Eddig is szingli voltam!"

Néhány héttel korábban a bulvár lapok felturbózták Tóth Gabi és Istenes Bence kapcsolatát, ami az ő bevallásuk szerint csupán baráti. Az újságok szerint az X-Faktor egyetlen női mentora és műsorvezetője szexre alapozta viszonyát. A fiatalok gyakran kapcsoltak ki együtt, és úgy tűnt: a köztük lévő kapcsolat igencsak közeli.

Vízimentő kiképzést kapott Marenec Fruzsi és Molnár Andi

Egy napra vízi mentőnek állt Marenec Fruzsi és Molnár Andi! A SportKlub két csinos műsorvezetője a nagy melegben a Domonyvölgyi strandra látogatott, ahol Klausmann Viktor vezette be őket a felelősségteljes munka titkaiba, és mesélt a legkeményebb kihívásokról.

Mentő vitte kórházba az Első Emelet frontemberét

Kiki, az Első Emelet frontembere a napokban ünnepelte születésnapját, amit egy bulival ünnepelt meg, ám a parti közben történt egy kisebb baleset, amelynek következtében kórházba szállították az énekest.

Tóth Gabi ismét bombaformában

Marbella egy tengerparti város Dél-Spanyolországban, amely elsősorban egy elegáns, a hírességek által látogatott üdülőhely. Tóth Gabi is itt pihenni ki az elmúlt hónapok fáradalmait.

Tóth Gabi keményen kritzálta egy lány kinézetét az X-Faktor válogatón

Az X-Faktor idei előválogatója már elkezdődött, de csak ősztől fog elindulni a műsor. Biztosan idén sem lesz hiány feltűnési viszketegségben szenvedőkből, és persze tehetséges emberekből. Utóbbihoz tartozik a huszonegy éves Sass Barbarita, aki a Blikknek elárulta, hogy azért nem juttatta a tovább a mentorok női tagja, mert nem tetszett neki a lány hosszú haja, nagy melle és a feltűnő kinézete.

Geszti Pétert támadják új feldolgozása miatt

Az X-Faktor egykori mentora Sting egyik nagy slágerét, az Englishman in New York-ot dolgozta át. A dalhoz kisfilm is készült.

Koncert után műtötték meg a Karthago énekesét

Vakbélgyulladás gyanújával szállították az ajkai kórházba a Karthago együttes frontemberét. Takács Tamás a műtét előtt még lenyomott egy másfél órás koncertet.

Felnőttként próbálja kezelni a dolgokat Tóth Gabi

Az X-Faktor 2013-as és 2014-es szériájának egyetlen női mentora gyakran kerül címlapokra magánéletével. Tóth Gabi a tehetségek terelgetése mellett is rengeteg munkát tudhat magáénak.

Beindultak az X-Faktoros mentorok! Klipáradat!

Két X-Faktor mentor is roppant szexis videoklippel rukkolt elő a napokban. Cheryl Cole és Nicole Scherzinger meglepte rajongóit egy-egy új anyaggal!

Szexhiány miatt hízik Tóth Gabi?

Markó Robi és Tóth Gabi kapcsolata tavaly tavasszal kezdődött, mikor a Szombat Esti Láz című műsorban együtt dolgoztak. A páros a show után felvállalta szerelmét.

Díjleső 2014: Viva Comet - Ki lesz a legjobb női előadó?

Egy este júniusban, mikor a hazai celeb világ krémje összegyűlik, hogy megünnepelje a fiatalok favoritjait. A Comet gömbök idén is a Papp László Budapest Sportarénában találnak gazdára.