2019. február 22.
Keresés

Steiner Kristóf lesz az MTV új sztár dj-je

A Viacom is kiáll az egyenlőség és az elfogadás mellett. A július 7-i Budapest Pride Felvonuláson az MTV is ott lesz, méghozzá saját teherautóval, amelynek platójáról Steiner Kristóf biztosítja a zenét és a feledhetetlen hangulatot, aki egyben az idei budapesti felvonulás hivatalos házigazdája is. A képernyők előtt ülőket pedig a zenecsatorna mellett a Comedy Central és a Paramount Channel is tematikus műsorral várja most szombaton.

Lakatos Márk őszintén a Pride-ról (interjú)

Lakatos Márk az élet kivételes pillanatainak megélésére buzdít mindenkit. Úgy véli, nem a boldogság keresése visz előre, hanem az, ha elfogadjuk, amit kapunk az élettől és minden pillanatra úgy tekintünk, hogy az soha nem ismétlődhet meg. Márk Metzker Vikivel és Puskás Petivel a Finlandia Less Ordinary Bárban egy szerencsekerék megpörgetése után olyan karakterek bőrébe bújt, akik saját területükön elismerésre méltó dolgokat vittek véghez.

Kulka János meglepő őszinteséggel beszélt másságáról

Nem kell ahhoz Hollywoodig mennünk, hogy találjunk olyan hírességeket, akik saját nemükhöz vonzódnak. Elég csak körbe néznünk a hazai színészek között és rögtön szembe találjuk magunkat jó pár melegséggel. A Magyar Narancs most a köztudottan meleg Kulka Jánost kérdezte a coming-out-okról.

A legdurvább tévhitek a melegekről

Hála a világ érzelmi fejlődésének, nagyon lassan kezdünk eljutni oda, hogy csak szélsőséges kultúrkörökben számít sikknek a homofóbia. Az emberek egy jelentős része kezdi elfogadni, hogy nem csak az lehet élhető út, amit ő heteróként választott, lehet, hogy nem csak az elfogadott, amit ő csinál a hálószobájában. Lássuk a legdurvább tévhiteket, avagy a legnagyobb baromságokat, amiket a melegekről gondolnak.