2020. július 10.
Keresés

Samu Kriszta Mazsi: „A sportot nem szabad nyűgként felfogni”

Samu Kriszta Mazsi arcára és hangjára a legtöbben a TV2 Rising Star című tehetségkutatójából emlékezhetnek. Az énekesnő hangja nem, de külseje jelentős változáson ment keresztül: a telt nő életmódváltásának köszönhetően több mint 15 kilótól szabadult meg.

Samu Kriszta Mazsi Közönségtalálkozó

Samu Kriszta Mazsi jóvoltából tavaly tucatnyi koncertet ajánlottunk Nektek. Az énekesnő az év végén szerencsét próbált a Rising Star tehetségkutatójában, ahol a legjobb 24 énekes közé jutott.

Új esély a párbaj kiesőinek a Rising Star-ban

Ördög Nóriék többször hangsúlyozták már, hogy a TV2 legújabb tehetségkutatójában különösen fontos szerephez jut a közönség. Nos, úgy tűnik ez valóban így van, hiszen az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a nézők.

Rising Star 2014: Ők párbajoznak vasárnap

November 30-án folytatódik a Rising Star, amikor sor kerül az első párbajadásra. A döntés ezúttal is a nézők kezében lesz, és az jut tovább a párbajok során, aki a magasabb százalékot éri el ellenfelénél.

Rising Star 2014: Kialakult a Top 24-es mezőny

A TV2 elhozta Magyarországra a nemzetközi piac legújabb tehetségkutató műsorát a Rising Start. Végre hosszas válogatás és izgalom után, vasárnap este kialakult a legjobb 24-es mezőny.

Értük szorítunk a Rising Starban ma este

A Rising Star új élményt nyújt a nézőknek, hiszen a TV2 legújabb tehetségkutatójában az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a képernyő előtt ülők. Ugyanis ők egy mobilapplikáció segítségével voksolhatnak a versenyzőkre.

Somogygesztin zenél az M’n’M csapata!

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az M’n’M egy új taggal, egy basszusgitárossal bővült a közel múltban. A formáció azonban hamarosan egy kis szünetet tart munkásságában, ugyanis a csapat egyik énekesnője, Samu Kriszta Mazsi egyedül próbál majd szerencsét. Ebben a tagok maximálisan támogatják a tehetséget.

A búcsú buli helyszínét az Old Man’S Music Pub szolgáltatja, ám előtte még Somogygeszti élvezheti az akusztikus formáció zenéit. A zenekar nem először lép fel itt, hiszen több zenekar mellett a nyári fesztiválon is zenélhettek.

M'n'M "búcsúkoncert" az Old Man's-ben

Az Old Man's Music Pub (1072 Budapest. Akácfa utca 13.) mindig különleges helyszíne volt a zenekar koncertjeinek, hiszen a banda fennállása óta gyakori visszatérő vendége a szórakozóhelynek. Azt bizonyára már tudjátok, hogy az akusztikus formáció nemrég újabb taggal, egy basszusgitárossal bővült. Azonban arról is fontos tudnotok, hogy az M'n'M egy kis időre szüneteltetni fogja munkásságát, ugyanis Samu Kriszta MAZSI önállóan próbál majd szerencsét, amelyben a csapat maximálisan támogatja őt!

Ismét az Old Man’s-ben zenél az M’n’M! Bemutatkozik az új tag!

Samu Kriszta Mazsi és Szabó Mariann barátsága sok-sok éve tart már, így hát nem csoda, hogy a két énekesnő alapított egy közös zenekart. Az M’n’M névre keresztelt akusztikus formáció 2013 novemberében debütált, és azóta sorra járják Budapest szórakozóhelyeit sikeres koncertjeikkel. Mazsi és Mariann mellett Németh Szabó Tamás személyében egy cajonnal, Andrási Misi által pedig gitárral szolgálják az élőzenés talpalávalót. A csapat most tovább bővül, mégpedig egy basszusgitárossal.

M'n'M a Why Not Caféban

Samu Kriszta Mazsit és Szabó Mariannt a 2010-es X-Faktor-ban láthattuk, akik stílusukkal kitűntek a többi versenyző közül. Mazsi és Mariann barátsága egy karaoke rendezvényen kezdődött, amelyet még az X-Faktor versenye sem tudott megtörni. Miután Mariann kiesett az első széria negyedik élő showjában, a csajok máris stúdióba vonultak, hogy felénekeljék közös dalukat a Mozdulj-t! A pörgös nóta 2013. augusztusában új köntöst kapott!

Samu Kriszta Mazsi feat. Magán Olivér&Takács Balázs a Napközi Teraszán

Márciusban a Fat Mo’s Music Club megálmodta különleges, élőzenés estjeit. Itt találkozott először a színpadon Samu Kriszta Mazsi és a Fat Mo’s Band, amit a billentyűk mögött Magán Olivér (aki többek között a Peet Project, a ByTheWay, Gyurcsík Tibi vagy éppen Bogi zenekaraiban bizonyít), basszusgitárral pedig Takács Balázs erősített. „Nagyon örültem ennek a kezdeményezésnek, mert élőzene párti vagyok teljesen. Gyermeki izgatottsággal töltött el, hogy volt olyan zenésztársam, aki abban a pillanatban tudta meg, hogy mit fogunk játszani. Ez nagyon durva adrenalint rakott belém és ezáltal még jobban figyeltünk egymásra! Nem árulok el vele nagy titkot, ha azt mondom: nem sok alkalmam volt eddig ilyen zenészekkel játszani. Nagyon jól éreztem magam, jó volt a részesévé válni ennek.” – mondta a BuliStarnak márciusban Mazsi.

Augusztusban is M'n'M koncert az Old Man's-ben

Samu Kriszta Mazsit és Szabó Mariannt a 2010-es X-Faktor-ban láthattuk, akik stílusukkal kitűntek a többi versenyző közül.

M'n'M koncert az Old Man's-ben!

Samu Kriszta Mazsit és Szabó Mariannt a 2010-es X-Faktor-ban láthattuk, akik stílusukkal kitűntek a többi versenyző közül.

X-Faktorosok énekelnek a horvát tengerparton

Hazai dallamokra lehetnek figyelmesek július végén mindazok, akik a horvátországi Vodice partjain nyaralnak. Ugyanis több, egykori tehetségkutatós énekesnő is fellép majd az egyik helyi kávézóban.

M'n'M az Európa hajón

Samu Kriszta Mazsit és Szabó Mariannt a 2010-es X-Faktor-ban láthattuk, akik stílusukkal kitűntek a többi versenyző közül.