2018. május 27.
Keresés

REKORDOT DÖNTÖTT AZ EFOTT PÉNTEKEN

A Velencei-tó partján rendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg. Ezzel minden idők leglátogatottabb napját könyvelhette el az EFOTT. Legtöbben a jamaicai Sean Paul showjára voltak kíváncsiak, köztük Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is.

Sziget himnusz 2017: Love Solution

A Mary PopKids zenekar Love Solution című száma lett a 25. Sziget himnusza. A zenekar szerint a Sziget egy olyan hét, amikor el lehet hinni, hogy szép a világ, és ezt próbálták dalban elmondani.

ZAGAR - új remix EP és európai turné

November végén kerül a mozikba Az éjszakám a nappalod című magyar film, amelynek zenéjét Zságer Balázs írta.

Strand Fesztivál 2015

A fesztivál 2015. augusztus 19-én 09.00 órakor nyitja meg kapuit, a rendezvényterület és a kemping egy időpontban. Ekkor cserélik be a vouchereket karszalagra bérlet és kempingjegy esetében. A fesztiválnak egy bejárata van, a kemping a fesztiválterületen keresztül közelíthető meg.

Mary PopKids 5. születésnapi koncert

Januárban van 5 éve, hogy először színpadra állt a Mary Popkids! Ezt megünnepelve, négy vonóssal kiegészülve, szimfonikus műsorral készül a formáció. A csapat meghívását elfogadta Sena és zenekara, valamint az élő one-man showjával érkező Iamyank is, így az egész este zseninek ígérkezik.

Íme a Mary PopKids frontemberének kutyanevelési tanácsai

Bártfalvi Sanyi, a Mary PopKids frontembere soha nem akart kutyát magának, de az életet nem lehet kiszámítani, és így nála is közbeszólt a szerelem, hiszen két és fél évvel ezelőtt akkori barátnőjének unszolására vette meg Duggyt, a fekete mopsz kutyust, akkor még ajándékként.

25. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál: Első nap

Európa egyik legnagyobb pincerendszerében minőségi nedűk érlelődnek több mint száz éve. Itt születnek az elegáns, könnyed pezsgők, a borköltők bíbor árnyalatú erős vörösei, akárcsak nagyapáink szikvízes fröccseinek alapja, a száraz fehér, és nem utolsó sorban az egyik feltörekvő "ifjonc", a rozé, amely előtt a társasági élet ínyencei is kénytelenek meghajolni.
Budafok-Tétény páratlan borkultúrával büszkélkedhet, és ezt minden évben nyárbúcsúztató fesztivállal ünnepli. A hagyomány és a minőség őrei két napra kitárják kapuikat az önfeledt, sokszor bohém sokadalom előtt. Csatlakozz Te is ehhez az eseményhez!

Balatonföldvári Bor hetek

A Balaton Régió egyik legnagyobb hagyományú és legszínvonalasabb bor¬fesztiválja, a Füredi Borhetek is része a Nagyon Balaton programsorozatnak. Míg tavaly három nap programja kapcsolódott a Nagyon Balatonhoz, addig idén már egész augusztusban, összesen 10 koncertet delegálnak Füredre a sorozat szervezői.

KEXX Fesztivál 2014

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre Hajdúböszörményben a KEXX Fesztivál. A Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál névre keresztelt rendezvény, Magyarország legnagyobb és legolcsóbb extrémsport, illetve zenei fesztiválját hozza el neked.

Magyarországon először a Holi Peace Fesztivál

2014. június 27-én először kerül megrendezésre Magyarországon a Holi Peace Fesztivál. Az Indiából indult kezdeményezés a világ minden országában hatalmas népszerűségnek örvend és ezt a rendezvényt hozza el idén nyáron hazánkba a LOOP! és a 4BRO csapata Budapest egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszínére, a Barba Negra Track-be.

VOLT Fesztivál- ÖTÖDIK nap programok

Kezdetét vette az idei Volt Fesztivál, Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, amelyet 1993 óta minden évben Sopronban rendeznek meg. A nagy eseményen a zenei paletta összes nagy alakja jelen lesz, így garantáljuk, hogy Te is megtalálod a számodra legizgalmasabb koncertet, legyen szó rock, pop, elektronikus, világzenei vagy akár a jazz műfaj képviselőiről.

VOLT Fesztivál- Nulladik nap programok

Kezdetét vette az idei Volt Fesztivál, Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, amelyet 1993 óta minden évben Sopronban rendeznek meg. A nagy eseményen a zenei paletta összes nagy alakja jelen lesz, így garantáljuk, hogy Te is megtalálod a számodra legizgalmasabb koncertet, legyen szó rock, pop, elektronikus,világzenei vagy akár a jazz műfaj képviselőiről.

Fun Fest a Balatonnál

Balaton, zene, sport, fesztivál. Nincs olyan fiatal ma Magyarországon, akinek az érdeklődését ez a négyes ne izgatná fel.

A Mary PopKids bevette a Nagyszínpadot!

A Mary PopKids nyerte a Nagy-Szín-Pad című tehetségmutató versenyt vasárnap este. VOLT Produkció és az MTVA szervezésében zajlott esemény fináléjában öt előadó méretette meg magát, közülük a közönség a nyolctagú banda fejére tette a koronát.

Összecsap a hip-hop és a népzene - Vasárnap Nagy-szín-pad Döntő!

Vasárnap eldől a Nagyszínpad sorsa. Kiderül hogy Deniz, Szabó Balázs Bandája, az Ivan & The Parazol, a Mary PopKids vagy pedig a Cloud 9+ lesz az a szerencsés, aki mindent visz.