2018. július 18.
Keresés

Itt a Halott Pénz legújabb klipje!

Ééééés itt van! Megérkezett a legújabb Halott Pénz klip, az Otthon!

Ismét Halott Pénz koncert a Budapest Parkban

A Budapest Park történetének leggyorsabb teltházát hoztátok össze, ugyanis több, mint 3 hónappal a koncert előtt elfogyott az összes jegy! Köszönjük! <3

Marsalkó Dávid: „Igazi rock’n’roll hangulat volt”

A Velencén rendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos turisztikai találkozójához idén kevésbé volt kegyes az időjárás, de a legkitartóbbakat fenomenális hangulatú koncertekkel jutalmazták a fellépő zenészek. A fesztivál végére óriási házibuli kerekedett. A 2016-os EFOTT-on 65.319 ember vett részt.

Halott Pénz: "A közönség a legfontosabb!"

A 2015-ös Fonogram Díjátadón két elismerést is bezsebelt a Halott Pénz, méghozzá "Az év hazai rap vagy hip-hop albuma vagy hangfelvétele" és "Az év dala" kategóriákban. Bizony, fonogram van a levegőben!

Különleges helikopterrel repült Szabó Simon és a Halott Pénz

Szabó Simon és a Halott Pénz tagjai is megtapasztalták, hogy milyen érzés a világ legkülönlegesebb helikoptereivel szelni a levegőt. Marsalkó Dávid még a tériszonyát is legyőzte.

Csúfolódás céltáblája volt a Halott Pénz rappere

Kalandosan indult Halott Pénz karrierje. Nehéz gyerekkoráról is őszintén beszél Kiss Orsinak a vasárnapi Class40-ben. Az előadó családjáról, sportról, első fellépéséről, illetve jövőbeli terveiről is mesélt a csinos műsorvezetőnek.

Ilyen volt a VOLT 2014

A nyári fesztiválok egyik legnagyobb könnyűzenei eseménye alighanem a VOLT Fesztivál. A rendezvényt immáron 21 éve Sopronban rendezik meg minden évben és nem volt ez másként idén sem.