2019. április 18.
Keresés

Különleges Quimby koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Június 10-én egy éjszakára a megszokott hatos fogat helyett a Quimby negyvened magával tölti meg a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot, az Óbudai Danubia Zenekarral ugyanis szimfonikus és rock and roll hangszerek crossoverének lehetünk fültanúi. És bár azt gondolnánk, hogy mi sem áll távolabb hazánk elsőszámú koncertzenekarától, egyik tagjukat bizony nem sok választotta el a konzervatóriumtól, míg a rock and roll szele meg nem csapta…

Még több élmény SZÉP Kártyával

Első kategóriás színházjegy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadására, szállodai szoba reggelivel, színházi retúr hajójárat és víztoronybelépő egy csomagban, jelentős kedvezménnyel – ezt kínálja a Budapesti Nyári Fesztivál Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel! komplex turisztikai élményszolgáltatása, mely SZÉP Kártyával is megválható.

Fenyő Miklós koncert

1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép. A hagyomány idén is folytatódik, hiszen augusztus vége és a Margitsziget neve összeforrt vele és a felejthetetlen koncertélménnyel.

Akusztikus & Szimfonikus MAGNA CUM LAUDE és a Magyar Virtuózok

„Kilencszázkilencvenkilenc, mezőtúri nyár, itt kezdődött el minden…” – emlékezik meg az indulásról a 999 című dal.
2014 egy nagy fontos éve a MAGNA CUM LAUDE zenekarnak. Az idén 15 éves banda több fontos dologgal is készül a jeles év kapcsán!

A 15 éves Magna Cum Laude nagy durranásra készül

A Magna Cum Laude a '90-es évek végén alakult. Zenei célkitűzésük nem volt más, mint az, hogy tiszta érzelmekkel, fülbemászó dallamokkal átitatott slágereket hozzanak létre.

SZÉKELY DÓZSA GYÖRGY (tánckrónika)

A táncjáték 500 évvel ezelőtti története a magyar történelem sorsfordító eseményéről, a Dózsa György által vezetett parasztfelkelésről szól.


Margitszigeten koncertezik a Budapest Jazz Orchestra!

A Budapest Jazz Orchestra 2014. augusztus 9-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad koncertet.

MY FAIR LADY (musical)

A zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér.

CARMEN (opera)

A végzetes szenvedélyek operája.

HAMLET (dráma előadás)

Shakespeare születésének 450. évfordulóján világszerte különleges eseményekkel emlékeznek meg a színháztörténet és a drámairodalom legnagyobb hatású alkotójáról.

Budapesti Nyári Fesztivál 2014

Több mint színház, élmény!

Snétberger Ferenc nyitja a Nyári fesztivált

Snétberger Ferenc és barátai nyitják meg a Budapesti Nyári Fesztivált 2014. június 13-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Augusztus 20-i ünnep az Erkel-opera bemutatóján a Margitszigeten

Különleges élményben lehet része mindazoknak, akik augusztus 20-án részt vesznek Erkel Ferenc utolsó történelmi nagyoperája, az István király bemutatóján a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Csatlakozhatnak a többszörös ünnepet köszöntő közös énekléshez, exkluzív kiállítást láthatnak, borkóstolón vehetnek részt, és egyéb ajándékok is várják őket – csak ez előadásra szóló jeggyel.

Zöld-foki-szigeteki soul jazz a Margitszigeten!

Carmen Souza énekesnő a legújabb lemezének anyagát mutatja be zenekarával a Kachupada-turné keretében a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2013. augusztus 2-án, pénteken.

Halálos szerelemre készül Rost Andrea

A Szabad Tér Színház idei első nagy opera bemutatója Puccini életművének gyöngyszeme, a Pillangókisasszony, amely sztárszereposztással kerül színre 2013. július 26-án és 28-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A címszerepben a világhírű Rost Andrea debütál, partnere az operaszínpadok fiatal sztártenorja, Andrea Caré.