2019. április 18.
Keresés

Különleges Quimby koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Június 10-én egy éjszakára a megszokott hatos fogat helyett a Quimby negyvened magával tölti meg a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot, az Óbudai Danubia Zenekarral ugyanis szimfonikus és rock and roll hangszerek crossoverének lehetünk fültanúi. És bár azt gondolnánk, hogy mi sem áll távolabb hazánk elsőszámú koncertzenekarától, egyik tagjukat bizony nem sok választotta el a konzervatóriumtól, míg a rock and roll szele meg nem csapta…

Szilágyi Áron: "Szeretem érezni, hogy él a testem"

Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó és Molnár Andi versenytáncos együtt állnak rajthoz a Magyarország európai uniós csatlakozásának 11. évfordulóját ünneplő 11 kilométeres futóversenyen. A Budapest emblematikus helyszíneit érintő futás mellett a Margitszigeti Atlétikai Centrumban egész napos Európa-napi fesztivál várja az érdeklődőket színházi és gyermekprogramokkal, valamint Péterfy Bori & Love Band koncerttel.

Még több élmény SZÉP Kártyával

Első kategóriás színházjegy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadására, szállodai szoba reggelivel, színházi retúr hajójárat és víztoronybelépő egy csomagban, jelentős kedvezménnyel – ezt kínálja a Budapesti Nyári Fesztivál Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel! komplex turisztikai élményszolgáltatása, mely SZÉP Kártyával is megválható.

Fenyő Miklós koncert

1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép. A hagyomány idén is folytatódik, hiszen augusztus vége és a Margitsziget neve összeforrt vele és a felejthetetlen koncertélménnyel.

BOGGIE koncert a Margitszigeten

Csemer Boglárka, BOGGIE, fiatal dalszerző és énekesnő kisgyermek korától az éneklés és a zene megszállottja. Komolyzenei tanulmányai után a Kőbányai Jazz Stúdió ének szakán tanult. Ezután találkozott azóta állandósult zongoristájával és szerzőtársával, Sebestyén Áronnal, akivel egyik első közös szerzeményüket, a Japánkert című dalt a Magyar Jazzszövetség különdíjjal jutalmazta.

Akusztikus & Szimfonikus MAGNA CUM LAUDE és a Magyar Virtuózok

„Kilencszázkilencvenkilenc, mezőtúri nyár, itt kezdődött el minden…” – emlékezik meg az indulásról a 999 című dal.
2014 egy nagy fontos éve a MAGNA CUM LAUDE zenekarnak. Az idén 15 éves banda több fontos dologgal is készül a jeles év kapcsán!

Sarka Kata jótékonykodásra neveli gyermekeit

A hírességek körében is egyre gyakoribb, hogy jótékony célra hívják fel a figyelmet. Így volt ezzel Hajas Laci és fia, Sarka Kata és két gyermeke Noncsi valamint Dávidka, akik kiürítették a padlást is gyerekjátékok után kutatva. Nemcsak a sztárcsaládok, hanem civil családok is segítettek személyes a Máltai Szeretetszolgálat és a Jófogás közös adománygyűjtő akciójában.

Sportolj a kutyáddal mozgalom 2. állomása

Ingyenes edzés Miló Vikivel, hogy Fittebb-ek legyetek!

Zalavári András kiállítás a Holdudvarban

Zalavári András 2012-ben diplomázott a Magyar Képzőművészeti Egyetem festőművész szakán. Első önálló kiállítása „Are we satisfied that the earth is round?” címmel, a Holdudvar Galériában kerül megrendezésre.

Gyereknap 2014: Íme a legjobb programok

A Törökországból eredő gyereknap idén sem marad el. Bár nemzetközi időpontja szerint, hivatalosan június 1-én ünnepeljük, hazánkban megelőzően már május utolsó hétvégéjén is fergeteges zenés, táncos, kézműves programokkal kedveskedünk a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A 15 éves Magna Cum Laude nagy durranásra készül

A Magna Cum Laude a '90-es évek végén alakult. Zenei célkitűzésük nem volt más, mint az, hogy tiszta érzelmekkel, fülbemászó dallamokkal átitatott slágereket hozzanak létre.

Margitszigeti gyereknap

Hív a Duna programsorozat Budapesten. Lehetőséget biztosít, hogy a Duna-iránt érdeklődő, kikapcsolódni vágyó lakosok különböző Duna-parti helyszíneken rendezett ingyenes eseményeken újra közelebb kerüljenek e páratlan természeti szépséghez.

SZÉKELY DÓZSA GYÖRGY (tánckrónika)

A táncjáték 500 évvel ezelőtti története a magyar történelem sorsfordító eseményéről, a Dózsa György által vezetett parasztfelkelésről szól.


Margitszigeten koncertezik a Budapest Jazz Orchestra!

A Budapest Jazz Orchestra 2014. augusztus 9-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad koncertet.

MY FAIR LADY (musical)

A zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér.