2018. október 20.
Keresés

Majka & Curtis Aréna nagykoncert 2018

Számtalan telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

A nyár slágere!! Király Viktor feat Majka & Curtis

Majka & Curtishez csatlakozott Király Viktor és megírták az év slágerét.

Nagy Feró és Majka üzent a VOLT-ról!

Bár már beindult az élet a Balaton Soundon, két üzenet még érkezett a VOLTról. Míg Majka legvadabb backstage storyjairól csak sejtelmesen mesél, Nagy Feróék megosztották legviccesebb backstage történeteiket, stílusosan a VOLT Jana Színpadának backstage-ében.

Majka: "Bántja az egónkat, hogy mellőzve vagyunk!"

A rapper tagadhatatlanul sikeres zenei és tévés területen egyaránt. Majka többször hangot adott már, hogy bántja, hogy a szakma nem ismeri el (ami nem az ő szegénységi bizonyítványa).

Majka: "Szeretem hallgatni a szuszogását, amikor mellettem alszik"

Majoros Péter „Majka” az Év Médiaszemélyisége lett. Ezt a megtisztelő címet egy kemény televíziós etap után erdei környezetben családja körében szerette volna megünnepelni.

Majka & Curtis szezonnyitó a Cotton Clubban

MAJKA és CURTIS 2011-ben készítette el első közös dalát "Bomba vagy baby" címmel ami úgy lett hatalmas siker, hogy egyetlen egy rádió vagy tv csatorna játszotta volna. Mégis 3.500.000 letöltést produkált. Ez a siker együtt tartotta a két előadót akik azóta több száz hazai és külföldi felkérésnek tesznek eleget. Legnagyobb slágerük a Belehalok 22.000.000 letöltésnél jár mellyel a legnézettebb Magyar videóklip lett. 2012-ben megjelent közös nagylemezük a “Belehalok” nevét viselte és több hétig vezette a MAHASZ és a Magyarországi iTunes listát. Új dalukkal, mely az Elvitted a szívemet címet viseli, ismét megújulnak, miközben minden hónapban teltházas bulikat adnak a Cotton-ban.

Majka & Curtis koncertjén csápolt fél Budapest

Múlt péntek este a főváros egyik legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Park-ban adtak koncertet a rapperek. A srácok alaposan felrázták az éjszakát!

Las Vegasban kaszinózott Majka és kisfia

Majka és kis családja Las Vegasnak vette az irányt. Körbejárták a nevezetes helyeket, lélegzetállító alakokkal találkoztak, és egyszerűen jól szórakoztak Majkáék.

MAJKA & CURTIS live + klipforgatás

Majka és Curtis egy felejthetetlen élő koncerttel készül a Barba Negrába, amit egy klipforgatással tesz különlegessé.

MAJKA ÉS CURTIS KONCERT

Majka és Curtis újra teltházas koncertre készül a Cotton Club-ban.

Tetszik, nem tetszik MAJKA

Inkább az előbbi, mint utóbbi, ugyanis Majoros Péter as. Majka egy nagyon közvetlen és jó fej pasas. Nehéz elfogulatlannak lenni, de ez a könyv bizony tetszik!

Majka koporsóban rappeli a szerelmet

Annyit énekelte a Belehalok slágert a rapper, hogy koporsóban nyomja az utolsó szavakat, ráadásul tornacsukában. De még mielőtt bárki megijedne, csupán egy klip kedvéért fekszik e bizarr szituban.

Majka és Curtis közérdekű felhívása: NE KÁBULÓZZ!!!

Az idei EFOTT Fesztiválon a Majka - Curtis produkció is színesítette a zenei palettát. A hangulat nem kicsit volt fergeteges...

(18+) Majka nem tudja eléggé "szopni" a közönséget!

Figyelem! Szókimondó szövegek...és Majka énekli ByeAlex dalát.
A szakma nem, de a közönség annál inkább díjazza Majka, Curtis, Blr Belehalok slágerét.BRAVO OTTO 2013: Íme a győztesek

Magyarország legnépszerűbb ifjúsági lapja, a BRAVO idén 21. alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat. Június 8-án a WestEnd City Center Millennium Tetőkertjében rendezték meg a magyar zenei élet népszerű díjátadó gáláját. 5+1 kategória nyertesei vehették át az arany OTTO szobrokat nagyszabású show keretében, köztük a korábbi évekhez hasonlóan a példamutató, jótékony és közösségépítő hírességek között idén is gazdára talált a BRAVO IDOL díj.