2018. július 18.
Keresés

Szabó Győző is feltűnik az ÉNB-ben!

Magyarország egyik legnépszerűbb színésze, Szabó Győző is feltűnik az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban szerdán az RTL Klubon.

INGYENES MAJÁLIS a Budapest Parkban

Nyugodtan izzíthatunk a Budapest Park 2015-ös, immáron 4. szezonjára is, ugyanis nem csak igazi fesztivál-ízű bulihellyé érett a hatalmas szórakozóhely komplexum, de a finoman szólva is sikeres Sziget szervezőcsapattal való együttműködés is megmarad, így nyugodtan borítékolhatjuk, ismét igen mozgalmas fél évünk lesz!

Múzeumok Majálisa 2014

2014. május 17-18-án 19. alkalommal rendezi meg a Múzeumok Majálisát a Magyar Nemzeti Múzeum.

Így ünnepelték május 1-jét a sztárok!

Május elseje a Majálisok, illatos ínyencségek, frissítő nedűk és a remek hangulatú koncertek napja. A sztárok pedig ilyenkor sem pihennek, járják az országot, hogy fellépéseikkel örvendeztessék meg közönségüket.

Éljen május 1-je!

A munka ünnepét 1890 óta tartják számon, melyet a nemzetközi mozgásmozgalmak harcoltak ki. Hivatalos állami szabadnap lett, amikor a munkások által elérti szociális, valamint gazdasági vívmányokat ünnepeljük.

Központi Majális

A karaoke ingyenes, ellenben éjfélig fogyasztáshoz kötött! A karaoke-ra érkezők az adott nap koncertbelépőjével egyenértékű összegért juthatnak karszalaghoz, melyhez 100%-ban lefogyasztható, avagy ártól függően kettő vagy három sörre felhasználható kupont kapnak. A karaoke-s karszalaggal a koncert nem látogatható!

Hungária Zenekar és Népiegyüttes előadása

Rajkó Zenekar a világon egyedülálló művészeti együttes. A fiatal zenészeket tömörítő együttes 1952-ben alakult. A zenekar az állandó megújulás, a fiatalság és a tehetség jelképe. Tagjai az évszázados hírű cigány zenész-dinasztiák ősi zenei tehetségét és hagyományait őrzik.

Orgona koncert a Bazilikában

A koncert anyagát Teleki Miklós orgonaművész állította össze, aki - Virág Andrással együtt - Magyarország legjobb orgonaművészei közé tartozik.

Víg Végnapjaink Fesztivál

A Gödör Klub szezonzáró, búcsúzós fesztiválján lesznek tánc és cirkuszi produkciók, színház, bemutatkozik Fluor zenekara, dalol Bródy János, fellép a Csókolom , a colorStar, jönnek slammerek, és visszatér a színpadra Bérczesi Róbert is...

IX. Villányi Borzsongás

A Villányi borvidéken kilencedik alkalommal rendezik meg a Borzsongás Fesztivált, 2013. május 1-től 4-ig. Idén is több településen, számos zsongó borudvarban várják a borvidékre érkező vendégeket!

Techno Majális a Kolorban

Tavaly május elsején a May Day előtt tisztelegtek a Kolorban.

Majális a Corvin Művelődési Házban

Az egész napos, hagyományos kerületi rendezvényre változatos programokkal készülnek a szabadtéri színpadon és a ligetben.

Kőbányai Halmajális

Kőbányai Halmajális a Óhegy parkban. Vidámpark, vursli, kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket. Koncertet ad Rúzsa Magdi.

Nagy futam - Légi- és aszfaltshow Budapest belvárosában

A tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel 2014 májusának első napját ismét a Nagy Futam nevű légi és földi parádéval ünnepli fővárosunk. A Lánchíd környékén megrendezésre kerülő eseményt idén második alkalommal rendezik meg, és az érdeklődők ismét színvonalas programra számíthatnak majd. Május első napján, minden eddiginél komolyabb légi és szárazföldi járműparkkal találkozhat a közönség.

Zúzda Majális

Különleges fellépések a Zúzdában! Koncertek után NEM ZÁRNAK BE! Hajnalig INGYENES ROCKDISZKÓ a legjobb hazai és külföldi slágerekkel!