2019. szeptember 19.
Keresés

Lepp Dorina be volt rezelve

Véget ért az idei Magyarország Szépe verseny, melyet Kiss Daniella nyert, így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, Kínában.

Hajdú Péter: "Elsősorban a szépség számít, nem az énektudás!"

Kiss Daniella nyerte az idei Magyarország Szépe versenyt, így ő lett Miss World Hungary 2015 és ő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

Kulcsár Edina nem konkurensként tekintett a lányokra! (interjú)

Az idei Magyarország Szépe versenyt Kiss Daniella nyerte, így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

Kiss Daniella Magyarország szépe!

Kiss Daniella nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett Miss World Hungary 2015. A döntőt élő adásban közvetítette a Duna Televízió. Daniella képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

Újra megválasztják Magyarország szépét

Idén nagyszabású gála keretében derül ki, ki lesz a legszebb magyar lány. A Miss World hazai versenyét a Duna Televízió élőben közvetíti majd június 21-én. A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 21 hölgyet. Ők hamarosan felkészítő táborba mennek, hogy a legjobb formájukat hozzák majd a döntőn.

A szépségkirálynő jelöltek jótékonykodnának a koronával

Idén is megrendezésre kerül a Magyarország Szépe verseny, melyben ismét hazánk legszebb hölgyeit keresik. A tavalyi évben sosem látott sikert ért el a 2014-es győztes, Kulcsár Edina. Ő lett a Miss World világverseny első udvarhölgye. A fantasztikus eredmény miatt idén rekordszámú jelentkezés érkezett a hazai szervezőkhöz.