2018. május 27.
Keresés

REKORDOT DÖNTÖTT AZ EFOTT PÉNTEKEN

A Velencei-tó partján rendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg. Ezzel minden idők leglátogatottabb napját könyvelhette el az EFOTT. Legtöbben a jamaicai Sean Paul showjára voltak kíváncsiak, köztük Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is.

AlteRába Fesztivál 2014

2010-ben, Körmend környékét is elérte a fesztiválláz és – sokunk örömére – a Rába Parkban életre kelt a zenei fesztiválok és a motoros találkozók lelkesen és itthon igen nagy tömegben méltányolt hangulatából az AlteRába Fesztivál. A rendezvény helye pedig nem kérdés a palettán, hiszen az itt megtalálható ízes fesztivál-élménynek hála egy új hagyomány született Körmenden!

Magashegyi Underground a Parkban

A zenekart 2004-ben alapította Fodor Máriusz és Kardos-Horváth János egy tatabányai főiskolán, akkor még egy másik énekesnővel, azonban a Kaukázus sikerei miatt a projekt a háttérbe szorult. A két zenész ennek ellenére nem mondott le róla, és 2006-ban megkeresték Bocskor Bíborkát, a Megasztár 3. szezonjában 6. helyet elért énekesnőt, és vele rögzítették a Szeplős váll című dalt.

Élménykülönítmény Fesztivál a kedvenceiddel

Neked szól a dal a Dürerben június 15-én, a 21. K&H Mozdulj! maraton- és félmaratonváltó napján! Fuss, adományozz, szurkolj és lazíts az Élménykülönítménnyel!

PAFE 1. Nap: A felfedezés örömei

Csütörtökön elrajtolt a 8. Pannónia Fesztivál. Az első nap bár inkább a bejutás nehézségéről és a felfedezésről szólt, azért jót lehetett bulizni a Konyha, az Ozone Mama, az Ocho Macho, a Subscribe, a Magashegyi Underground vagy éppen a Depresszió zenéjére.

Magashegyi Underground a Barba Negra Track-ben

Hihetetlen sűrű fesztiválszezonját szakítja meg egy budapesti fellépéssel a Magashegyi Underground. Bocskor Bíborkáék a Barba Negra Track-ben adnak koncertet június 21-én!

Bulizz kedvenceiddel Egerben!

Új könnyűzenei fesztivál indul Egerben, ami egyben a szabadtéri fesztiválszezon nyitórendezvénye is. A FesztEgert május 16-tól 18-ig tartják.

Alfa Fesztivál 2014

Várpalota az elmúlt évtől egy új rendezvénynek, az ALFA Fesztiválnak ad otthont. A Cseri Parkerdőben korábban számtalan rendezvény „nevelkedett”, idén a 3 napos rock’N'roll őrületre viszont már 20-25 ezer embert várnak a szervezők.

Alterába Fesztivál

Az idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a könnyűzenei fesztivál július 16-20. között. A fesztivál a mai kedvelt alternatív és rock zenekarokat vonultatja fel Körmenden.

Európa-nap 2014

Magyarország 10 éve tagja ez Európai Uniónak. Ünnepelj velük az Európa-napon május 11-én az Erzsébet téren!

Magashegytől az Undergroundig - szívtakarítás az A38 színpadán

Végre ez a nap is eljött! A fővárosi rajongóknak majdnem három hónapot kellett várniuk, de azt mondom megérte. Meglepetésekkel tarkított csodás másfél órának lehettek szem és fültanúi azok, akik a szombati ünnepnapot egy Magashegyi Undergrond koncerttel koronázták meg.

StrandFesztivál 2013 - Programok

Strand 2013 alias Nagyon Zene Fesztivál néven a Volt Produkciónak és a Petőfi Rádiónak hála újabb löketet kap a Balaton nyárzárás. Idén először kerül megrendezésre a Petőfi Rádió nevével beharangozott Strandfesztivál, amely augusztus 18. és 20. között várja a szórakozni vágyókat. A három nap alatt ezek a hazai és külföldi előadókra tombolhattok hajnalig!

Visszatér Budapestre a Magashegyi Underground!

Hihetetlen sűrű fesztiválszezonját szakítja meg egy budapesti fellépéssel a Magashegyi Underground. Bocskor Bíborkáék a Kobuci Kertben adnak koncertet augusztus 2-án, amikor az MR2 Petőfi slágerlistájának éllovas dala, az „Árnyékok” is felcsendül.

Nincs programod csütörtökre? Irány az Alfa Fesztivál!

Egy év kihagyás után csütörtöktől újra dübörög a zene a várpalotai Cseri Parkerdőben. A Veszprém megyei városban július 18. és 20. között rendezik meg az Alfa Fesztivált, amely az ország legolcsóbb belépőjegyeivel és csaknem 80 koncerttel várja a vendégeket. A fellépők között lesz a Bikini, a Republic, a Ghymes, az Auróra, a Kaukázus, az Anna and The Barbies, a Punnany Massif, a Carbonfools, Sub Bass Monster és a Zagar is.

Hegyalja Fesztivál 2013 - 06.28.

Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegy’ nyitja a nyarat.