2019. március 25.
Keresés

Különleges fotósorozattal búcsúzik Éder Krisztián

A sztárfotós, Éder Krisztián különleges fotósorozat készített Liluról, Malek Andiról és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynőről. A három magyar híresség egy őszi szépségkampány során natúr sminkben és retusálás nélkül mutatja meg arcát, felhívva a figyelmet arra, hogy a valódi szépség a lélekből fakad.

Idén a múzsákat is díjazza a Playboy

Idén nemcsak a férfiakat, de a leginspirálóbb hölgyeket is díjazza a Playboy. A Man of the Year múzsa kategóriájának jelöltjei között van Mihalik Enikő, Liptai Claudia, Dobó Kata, Hosszú Katinka és Lilu is. Öt gyönyörű nő, akik más-más módon, de mindannyian meghatározó alakjai mindennapjainknak.

Sorozathősök bőrébe bújtak a sztárok

Ki ne szeretne akárcsak egy kis időre is kedvenc sorozatszereplője bőrébe bújni? Iszak Eszti és Dobrády Ákos sincsenek ezzel másként. A csinos műsorvezető az Alkonyattól pirkadatig szexi vámpírlányának, a népszerű énekes pedig a Breaking Bad kémiatanárának, Walter Whitenak öltözött a Telenor MyTV eseményén.

Ők a Playboy Man of the Year jelöltei 2015-ben

Második alkalommal keresi az erősebbik nem legmeghatározóbb alakjait a nyuszis magazin. A Playboy Man of the Year-en ezúttal a stílusos férfiak, frontemberek, médiaszemélyiségek, színészek és ikonok mellett, a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák majd a gálán. Amíg korábban csupán az erősebbik nem vihetett haza elismerést, addig 2015-ben létrejött a Múzsa kategória is, ahol öt inspiráló hölgy verseng.

Így kezdődött az X-Faktor győztesek karrierje

2010-ben indult el az RTL Klub legújabb zenei tehetségkutató műsora, amelyben új tehetségekkel, versenyzőket segítő mentorokkal, és remek produkciókkal találkozhattunk. A show-t vezette már Ördög Nóra, Lilu, Sebestyén Balázs és Istenes Bence is. Mentorként pedig más arcát mutatta meg nekünk Geszti Péter, Nagy Feró, Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Szikora Róbert, Alföldi Róbert, Tóth Gabi, és Little G.

Lilu kisfia még hisz a Jézuskában

A karácsony a családról, az együtt töltött felhőtlen és meghitt pillanatokról szól – nincs ez máshogy Liluéknál sem, ilyenkor náluk is gyerekzsivajtól hangos a ház. Gyakran előfordult azonban, hogy a csinos műsorvezető az ünnepi rohanásban nem tudott elég időt fordítani barátaira. Idén végre megtalálta a megoldást arra, hogy egy-egy tartalmas beszélgetés erejéig velük is együtt lehessen…

Őket láthatjuk a Celeb vagyok, ments ki innen-ben

Egy sajtótájékoztató keretein belül végre kiderült, kik azok a sztárok, akik október elején Dél-Afrikába utaznak, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen műsor főszereplői lehessenek. A hosszú hetek találgatásainak tehát vége, végre lehullt a lepel a celebek névsoráról.

Magyar sztárok, akik bevállalták a hidegzuhanyt!

Pár hete indult el az amerikai őrület, amely szerint az emberek egy vödör jeget vagy jeges vizet öntenek a fejükre. Az Ice Bucket Challenge néven elterejedt jótékonysági akcióban, aki részt vesz, az leönti magát jeges vízzel, aztán kihív valakit (akár többet), hogy csinálja utána. Aki nem vállalja be, annak perkálnia kell.

Király lett a Miss Balaton 2014 királynője!

Megválasztották a Miss Balaton 2014 szépségverseny győztesét. A koronát és a megtisztelő címet egy 20 éves, hatvani szépség, Király Lili nyerte el. Dobó Kata, Lilu, Hámori Gabriella, Görög Zita, Sabján Johanna, Decker Ádám és Mártha Imre alkotta zsűri hozta meg a döntést.

Súlyos fejsérülést látott el Lilu

Csúnya fejsérülést látott el Lilu a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat szezonnyitó sajtótájékoztatóján, ahol a Magyar Vöröskereszt önkéntesei a leggyakoribb strandbaleseteket elevenítették meg. A műsorvezető homlok és vállsérülést ápolt, és az is kiderült, hogy az újraélesztéstől sem jön zavarba.

Lilu kisfia hátrányos helyzetű gyerekeken segít

Az RTL Klub népszerű műsorvezetője újabb csodás dologra szánta el magát. Ő is azon személyek közé tartozik, akik csatlakoznak a Máltai Szeretetszolgálat és Jófogás közös akciójához, amelynek célja, hogy minél több gyerekruhát és játékot gyűjtsenek össze a rászorulók számára.

Istenes Bence és Lilu között megvolt a kémia

Május 16-án rendezték meg a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, ahol több interaktív programban is részt vehettek a média iránt érdeklődők, illetve interaktív beszélgetés alakíthattak ki hazai sztárokkal, akik nyíltan beszéltek a szakma előnyeiről és hátrányairól egyaránt.

Lilu felfedte titkát

Népszerű divatblogger, sikeres műsorvezető és nem utolsó sorban szerető anya. Sokan kíváncsiak arra, hogy mi Lilu titka, hiszen minden szempontból kimagasló teljesítményt nyújt.

Lilu még mindig szexi és merész!

Lilu és a Való Világ 6 stylistja egymásra talált. Legalábbis ami a műsorvezető szettjeit illeti biztosan!

Lilubòl igazi divatguru lett!

A divat világa már egészen fiatal korában rabul ejtette Lilut, ez a szenvedély pedig azóta cseppet sem hagyott alább. A csinos műsorvezető mára az ország egyik legsikeresebb divatbloggere lett, aki most egy igazán testhezálló feladatban csillogtathatja meg tehetségét: életében először saját tourt állít össze a MOM Park bemutatójára.