2020. július 2.
Keresés

A Dal 2015: Pierrot megalázta a New Level Empire-t

Tegnap este sor került A Dal 2015 első középdöntőjére. 9 produkció kapott lehetőséget arra, hogy másodszor is színpadra állhasson a műsorban és megküzdjön a döntőbejutásért.

A Dal 2015: Hétvégén jön az első középdöntő

Lezárultak az elődöntők, így most szombaton már az első középdöntőjével jelentkezik A Dal 2015. A héten is nagyon színesnek ígérkezik a műsor, hiszen olyan nagyszerű előadók dalait hallgathatjuk újra, mint Antal Timi, Csemer Boglárka „Boggie”, a Karmapolis, Mujahid Zoltán, a New Level Empire, a Pankastic!, a Spoon, Szabó Ádám, és Tóth Vera.

Zola: "A közönség ereje és akarata mindig magasabb rendű" (interjú)

A New Level Empire első stúdiómunkája eredményével (The last one) tavaly már megállta helyét az Eurovíziós Dalfesztivál hazai selejtező műsorában. Szombaton pedig A Dal 2015-ben is versenybe szálltak Zoláék.

A Dal 2015: Szabó Ádám tarolt a második elődöntőben

Szombaton este sor került az Eurovíziós Dalverseny hazai válogatójának második elődöntőjére. Amíg múlt héten csupán egyetlen rutinos versenyzővel találkoztunk, addig most több Dal-os "veterán" is bemutathatta új szerzeményét.

A Dal 2015: Ők lesznek a második elődöntőben

A Dal 2015 első elődöntőjével a közmédia legnézettebb műsora lett az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatója. A két órás műsort 2 millió 97 ezren követték figyelemmel.

Ők azok a magyar énekesek, akik sapka nélkül alig tudnak létezni!

A túlzott sapkaviselés nem egészséges, ugyanis sokan megfeledkeznek a fejfedő megfelelő tisztításáról. Azonban akadnak előadók, akiknek már-már védjegyükké váltak a sapkák, kalapok. Összeállításunkban olyan magyar férfi előadókat láthattok, akik gyakran hordják a stílusos, vagány kiegészítőt.

Így készülnek A Dal 2015-re a zsűritagok

December közepén kiderült, hogy ki az a 30 előadó, aki megküzdhet a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. A Dal 2015 felhozatala igen színes, a szerzeményekről pedig (egy mobilapplikáció segítségével) a nézők mellett egy szakmai zsűri dönt majd.

Zola anyukája elsírta magát a Homelights című dal miatt (interjú az énekessel)

A New Level Empire első stúdiós munkáját az a The last one jelentette, amely a tavalyi Eurovíziós dalfesztivál hazai selejtezőjében a legjobb 30 között landolt. A modern dance stílusán mozgó hangszeres megoldásokkal tűzdelt formációt pedig idén is láthatjuk a műsorban, mégpedig Homelights című számukkal.

Dal 2015: Íme a 30 esélyes az Eurovízióra

Hétfőn este egy sajtótájékoztató, szerdán pedig a Petőfi Rádió: Talpra magyar műsorában megtudhattunk 10-10 nevet, akiket biztosan hallhattunk a Dal 2015-ben. Ma pedig kialakult a versenyzők végleges listája.

A Cloud 9+ új dala 2014 egyik első hivatalos slágere

Valami lehet ezekkel a fényekkel, hiszen Kanye West és Katy B után most a hazai rockstep nagyhatalom, a Cloud 9+ is megszólal a témában. Új, "Lights" című videójuk amellett, hogy tökéletes imidzsklip, letisztult szövegével és fülbemászó dallamaival 2014 egyik első hivatalos slágere.