2020. július 10.
Keresés

Ők várják haza a Szeged játékosait

Két szenzációs győzelemmel verekedte ki a továbbjutást a MOL-Pick Szeged a Bajnokok Ligájában a Löwen ellen, a nyolcak között pedig már a THW Kiel a következő legyőzendő ellenfél. A szegedi arénában van egy különleges lelátórész, ahol a játékosok gyermekei és párjai izgulják végig a meccseket. Lássuk, kik azok, akik hazavárják a győztes gladiátorokat!

Dér Heni: „Minden kapcsolatban vannak problémák, hullámvölgyek!” (interjú)

Dér Heni akárcsak tavaly, idén is versenybe szállt A Dal-ban. Az Ébresztő nem jutott tovább a középdöntőbe, de 2014 Legfittebb Énekesnője máris leforgatta a szám fülledt, fekete-fehér klipjét. Henivel beszélgettünk Pierrotról, a klipforgatásról, a közönség visszajelzéseiről, no és azokról a bizonyos gátlásokról is.

Korona dobálással végződött a szépségverseny!

Van, aki nem tud veszíteni és ennek még hangot is ad! Sheislane Hayalla bizony képtelen volt elfogadni, hogy "csak" udvarhölgy lett a Miss Amazon szépségversenyen.

Ákos és a WellHello zenéjével nyitottuk 2015-öt

Jövőre lesz 20 éve, hogy minden héten összeállítják a rádiók leggyakrabban játszott felvételeiből álló listát. A Mahasz adatai alapján a 2015-ös esztendő első hetében a legjobban pörgetett magyar nótát Ákos: Igazán száma jelenti, amelyet a WellHello: Rakpart-ja követ szorosan.

Ezeket a dalokat pörgettük legtöbbet 2014-ben!

Akárcsak a divat, a zene is képes arra, hogy folyamatosan megújuljon, és fejlődjön. Egy izgalmas dal gyógyító hatással van fájó lelkünkre, jó kedvünket pedig bármikor képes még tovább fokozni. Idén is kaptunk mindenfélét a magyar zenei élet képviselőitől. Összeállításunkban most a 2014-es esztendőben legtöbbször pörgetett számokat szedtük össze Nektek.

Szexi tánccal hódít Dér Heni

2013-ban felrobbant az internet, amikor Miley Cyrus az MTV Video Music Awards díjátadóján milliók szeme láttára rázta a fenekét a színpadon - a twerkelés azóta fogalommá vált.

Dér Henit nem vették komolyan a Sugarloaf-ban

A bájos énekesnő majdnem 10 esztendőn át volt a Sugarloaf bandájának frontasszonya. A minap pedig az M1 reggeli műsorában faggatták a kiválásról. Vajon Heni megbánta döntését?

Két klippel lepte meg közönségét Pély Barna - Exkluzív interjú

A legutóbbi United ballada 10 évvel ezelőtt hódította meg a slágerlistákat, most pedig ismét egy lassú nóta, a Veled Vagyok egyedül videoklipjével rukkoltak elő Pély Barnáék. Barna ráadásul a B the First formációjával is kijött egy szöveges videóval.

Újra együtt Istenes Bence és Csobot Adél?

A műsorvezető és az énekesnő kapcsolata mára már követhetetlen. Hol együtt vannak, hol pedig szakítanak.

Új számmal köszönti a húsvéti nyuszit Rúzsa Magdi!

Friss dallal jött ki a napokban az egykori Megasztáros felfedezett, Rúzsa Magdi. Az énekesnő legújabb szerzeménye a Nélküled címet kapta, amelyhez hamarosan egy remix is elkészül!

3 éves kisfiú a legújabb sztár

Az évek során számos tehetségkutatóba botlottunk már, ahol jobbnál jobb előadók mutatták meg tehetségüket. Ám amit most hoztunk el Nektek, bátran kijelenthetjük, hogy minden eddigi cukiság-faktort felülmúl.

A Daft Punk tarolt az idei Grammy-n

Lezajlott az 56. Grammy-díj gála tegnap este Los Angelesben. Led Zeppelin végre megkapta élete első Grammy-ét, a Daft Punk is tarolt, viszont Jay-Z és Timberlake idén üres kézzel távozott a legnevesebb zenei díjátadóról. Az év dala pedig a Lord-tól a Royals lett, az év felfedezettje pedig a Macklemore & Ryan Lewis duó lett.

Íme a világ legjobb apukája - Bizarr fotók!

Dave Engledow kiélte kreativitását és készített egy fotósorozatot magáról és kislányáról. Érdekes és humoros képei az egész világot bejárták.

Ingyenesen letölthető az új Marge kislemez!

Csütörtökön, az A38 on mutatta be a Stronger című kislemezt a fiatal énekesnő. Azoknak, akik beleszerettek a tegnap hallottakba, remek hírrel szolgálunk!