2019. július 24.
Keresés

Lakatos Márk Nádai Anikóval tesztelte a szecsuáni borsvirágot a Piac Éjszakáján

Idén másodszor rendezte meg a Budapesti Nagybani Piac a Piac Éjszakáját, ahol egy estére kitárultak a titokzatos, 35 hektáros terület kapui a nagyközönség előtt. Az eseményen Nádai Anikó és Lakatos Márk többek között ehető virágokat kóstoltak és megnézték a banánérlelőt is.

Spicces sztárok osztják az észt a történelemről a Comedy új produkciójában

Koppány vezért lúzerként, Drakulát török-magyar kettősügynökként mutatja be a Comedy Central új saját gyártású műsora, a Tömény történelem. Az október 24-én debütáló sorozatban olyan bevállalós sztárok néznek a pohár fenekére, mint Ganxsta Zolee, Dombóvári István, Lakatos Márk vagy éppen Scherer Péter, hogy történelmünk eseményeit mámoros állapotban írják újra. Históriáikat a spicces mesélők vicces monológjaira tátogva, hang nélkül, korhű jelmezekben olyan neves színészek elevenítik meg a képernyőn, mint Ónodi Eszter, Gryllus Dorka, Kovács Patrícia vagy Kamarás Iván.

Lakatos Márk énekel, Alföldi Robi bemutat a világnak! (videó)

Biztos sokan emlékeztek Sickratman Buzi-e vagy? című dalára, amit most Lakatos Márk úgy dolgozott át, hogy buzizás helyett "Zsuzsizás" lett belőle, így lett a címe: Zsuzsi-e vagy?

Lakatos Márk ezért dolgozta át a Buzi-e vagy? című slágert!

Nyitottság, tolerancia, a szeretet szabadsága - ezek jegyében indította útjára legfrissebb kezdeményezését Lakatos Márk, amelyhez számtalan közszereplő is csatlakozott, többek között Tóth Gabi, Király Linda, Péterfy Bori, Alföldi Róbert, Stohl András, Nagy Ervin és Fenyő Iván is. A Five for Love névre keresztelt projekt bemutatkozó estjén az önfeledt szórakozás mellett az ismert stylist „Zsuzsi-e vagy?” névre keresztelt, saját klipjét premier előtt láthatták az érdeklődők.

Lakatos Márk őszintén a Pride-ról (interjú)

Lakatos Márk az élet kivételes pillanatainak megélésére buzdít mindenkit. Úgy véli, nem a boldogság keresése visz előre, hanem az, ha elfogadjuk, amit kapunk az élettől és minden pillanatra úgy tekintünk, hogy az soha nem ismétlődhet meg. Márk Metzker Vikivel és Puskás Petivel a Finlandia Less Ordinary Bárban egy szerencsekerék megpörgetése után olyan karakterek bőrébe bújt, akik saját területükön elismerésre méltó dolgokat vittek véghez.

Tóth Gabi: "A vagány, fiús, laza stílust részesítem előnyben"

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. A Madách tér vörös szőnyegén megrendezett rendhagyó divatbemutatón ezúttal Boggie, Odett, Haumann Máté, Trokán Nóra, Csobot Adél, Tóth Gabi, Danics Dóra, Orosz Barbara, D. Tóth Kriszta és Lakatos Márk mutatták meg két keréken gurulva legstílusosabb bringás szettjüket. A sztárok után a legtrendibb civil versenyzők vonultak fel, akiket többek között Buda Marci és a USE divattervezői zsűriztek az InStyle magazin és a CycleChic rendezvényén.

Lakatos Márk egy milliós mosolyt ajándékozott!

Rengeteg levél érkezett Lakatos Márk „Smile Republic” felhívására, amelyben azt ígérte, hogy egymillió forintos fogászati kezeléssel tesz valakit boldoggá. Fogorvos barátjával, Dr. Bodrogi Attilával fogtak össze, hogy az Amerikában népszerű jótékonykodást hazai terepre ültessék. Sok tanakodás után végül Zsuzsának adtak esélyt egy teljesen új életre.

Bringázz te is a sztárokkal a vörös szőnyegen!

Június 5-én megtelik a Madách tér a legstílusosabb bringásokkal! A divat és a környezettudatosság jegyében született „Bringával a vörös szőnyegen” elnevezésű rendezvényen a civil versenyzők mellett olyan stílusos hazai sztárok mutathatják meg legtrendibb bringás szettjüket, mint Horányi Juli, Odett, Lakatos Márk vagy Trokán Nóra. A városi biciklizést népszerűsítő, divatbemutatóval egybekötött versenyre még május 27-ig lehet jelentkezni, az InStyle oldalán.

Lakatos Márk: "Én leszek a magyar nők shopping őrangyala"

Alma, körte, oszlop és homokóra. Mi a közös ebben a négy fogalomban? A nő. A női alkat típusok ugyanis ebbe a négy alapkategóriába csoportosíthatóak a Lakatos Márk által jegyzett és nemzetközileg is elfogadott stílusmátrix szerint. Ha tudod milyen alkat vagy, azt is meg tudják mondani, milyen fazonú ruhák állnak neked jól – ilyen egyszerű lenne?

Bravo Otto 2014: A díjátadó, ahol senki nem volt képben

22. alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat a Bravo Magazin a WestEnd City Center Millennium Tetőkertjében. 5+2 kategória nyertesei vehették át az arany OTTO szobrokat.

Karácsonyfa-díszítés sztárokkal

Jakabos Zsuzsanna, Ónodi Eszter, Lakatos Márk és Dudás Miklós karácsonyfát díszített a beteg kisgyerekekért, a jótékonysági karácsonyfa kiállításon. A sztárok a karácsonyi dömpingben is szántak időt arra, hogy másokon segítsenek.

V. Marie Claire Fashion Days - Az év divateseménye

Október első hétvégéje, a Marie Claire jóvoltából idén is a divat jegyében telt. Az esemény mára a magyar divat méltó ünnepévé, sőt Budapest évről évre egyre nagyobb tömegeket vonzó kulturális eseményévé nőtte ki magát.

Lakatos Márk modellként a kifutón

Lakatos Márk, Magyarország legismertebb stylistja egy rövid időre belebújik a modellek bőrébe, ugyanis az V. Marie Claire Fashion Days-en (október 4-6.) ő lesz az egyetlen férfi sztármodell a kifutón. Benus Dani kiélheti kreativitását, hiszen Márk a fiatal tehetség kollekciójában mutatkozik be.

A Nagy Duett fergeteges fináléval zárult

A SuperTV2 nézői hétről hétre szurkolhatott kedvenc párosának a Nagy Duett című műsorban. Az első körben tíz sztárpáros mérte össze énektudását vasárnap esténként. Elsőként Görög Zita és Pataky Attila számára fejeződött be a verseny, míg a korábban Détár Enikő és Kovács Lázár búcsúzott, Szandi és Zsidró Tamás, Szinetár Dóra és Dopeman, Papp Gergő és Szulák Andrea, majd Csézy és Gesztesi Károly visszalépett esett ki (családi tragédia miatt). Végül PappGergő és Szulák Andi visszatérhetett a műsorba, de ismét kiestek.

A Nagy Duettből ismét kiesett Papp Gergő és Szulák Andi

Csézy és Gesztesi Károly befejezte a Nagy Duettben való szereplést, az énekesnő családi tragédiája miatt. Gesztesi a vasárnapi showban az Egyedül nem megy című számmal búcsúzott a műsortól.