2020. május 26.
Keresés

Beyoncé több milliót keres percenként

Bár Beyoncé férje, Jay Z sem keres rosszul, az amerikai díva a gázsit illetően igencsak túlszárnyalja párját. De nem csak őt, hanem a korábbi csúcstartó Mariah Carey-t is, hiszen a nemrég „új” korongot piacra dobó Grammy-díjas énekesnő hihetetlen összegeket keres!

Magyar pasival kavar Kylie Minogue

André Balázs ugyan Budapesten jött a világra, de tanulmányait már az Egyesült Államokban kezdte meg. Biotech cégben dolgozik, jól menő éjszakai klubot vezet, valamint éttermekbe, szállodákba fektet. A hírességek pedig előszeretettel szállnak meg hoteljában.

Amit nem tudtál Kylie Minogue-ról

Már csak pár nap van hátra az énekesnő budapesti koncertjéig. Addig is íme néhány érdekesség Kylie pályafutása kapcsán.

Új izgalmakkal érkezik a K, mint Kardashian kilencedik szériája

A Kardashian család izgalmas kalandokkal indítja a nyarat, távoli tájakat fedeznek fel, de ismerős helyek is feltűnnek majd az epizódokban. Élvezik a mindennapok örömeit, körbeutazzák a világot, életre szóló esküvőre készülnek, és mindeközben nem felejtik a legfontosabbat: első a család.

Dívák, akik az erotikát is bevetették! Íme a legszexibb CD borítók!

Ha tetszik, ha nem, a szexualitással bizony mindent el lehet adni. Pontosan tudják ezt az évek óta befutott előadók is, akik nem csak klipjeikben, és nívósabb fellépéseik során mutatkoznak falatnyi ruhadarabokban, de időnként egy-egy daluk lemezborítójára is pikánsabbnál pikánsabb fotókat választanak.

Címlapon virít Kylie Minogue feneke!

Az október 18-án Magyarországon koncertező énekesnő apró termete ellenére a fotósok egyik nagy kedvence. A 46 éves Kylie vékony, törékeny alakja most ismét címlapot ért.

Kylie Minogue koncert Budapesten

Kylie Minogue az év elején bejelentette Kiss Me Once elnevezésű új turnéját. A koncertkörút Nagy-Britániában kezdődik majd ősszel és további 15 országban összesen 31 show-t foglal magába, köztük a magyar koncertet is, amelyre október 18-án kerül sor a BudapestArénában.

Újra szingli, de mégis ragyog Kylie Minogue!

Az ausztrál popcsillagra joggal büszke hazája, aki nem csak énekesnőként, de modellként is megállná helyét!

Kylie Minogue újra Budapesten koncertezik

Kylie Minogue ma bejelentette Kiss Me Once elnevezésű új turnéját. A koncertkörút Nagy-Britániában kezdődik majd ősszel és további 15 országban összesen 31 show-t foglal magába, köztük a magyar koncertet is, amelyre október 18-án kerül sor a BudapestArénában.

John Newman legújabb dala már most toplistás

Fiatal brit énekes lépett fel új dalával a Class FM slágerlistájára. John Newman 23 éves létére több, a magyar rádióhallgatók számára is ismert slágert jegyez.

Pitbull oltári csajokkal készül a VB-re

A téli olimpia után nyáron is a sportjátékok uralják majd a tévéképernyőket és füstös kis kocsmákat, hiszen jön a 2014-es foci vb, amelynek hivatalos dalát napjaink egyik legnépszerűbb rappere, Pitbull énekli majd. De hogyan készül a sztár az élő fellépésre? Dögös nőkkel.

Kylie Minogue francia színésszel enyeleg

Az ausztrál énekesnő mindezt csupán egy klipben teszi, ugyanis 12. studióalbuma "Kiss Me Once" címen jelenik meg március 18-án, és Into the Blue című dalához elkészült a videoklip is.

Kylie Minogue visszatért

Az énekesnő új dalával szeretné felvirágoztatni a popzenét! A csodálatos, multi Grammy-díjas énekesnő "Into the Blue"-ja az a fajta instant popklasszikus, ami hallgatásról-hallgatásra válik egyre jobbá, aminek hála könnyen az idei év No. 1 slágere lehet.