2019. szeptember 16.
Keresés

Kulcsár Edina nem konkurensként tekintett a lányokra! (interjú)

Az idei Magyarország Szépe versenyt Kiss Daniella nyerte, így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

Kulcsár Edina hamarosan megválik koronájától

Az idei FitBalance Aréna rendezvény sajtótájékoztatóján Magyarország leggyönyörűbb nője, Kulcsár Edina is részt vett. A fiatal modell mindennapjaihoz hozzá tartozik a sport, így a FitBalance számára is kihagyhatatlan esemény.

Kulcsár Edina: "Örülök, hogy történelmet írhattam!" - interjú a világ 2. legszebb nőjével

Kulcsár Edina lett az idei Miss World világverseny második helyezettje, valamint ő vihette haza a Miss Europe címet is. Az első udvarhölgyet a reptéren kapták mikrofonvégre a sajtó képviselői.

Kulcsár Edina lett a világ második legszebb lánya

Kulcsár Edina egy gyönyörű, őszinte, varázslatos kisugárzással megáldott lány, aki stábunk számára már a Miss World Hungary válogatóján kitűnt a tömegből. A modellt tucatnyi szépséghez lehet hasonlítani, azonban mostantól erre semmi szükség!

Kulcsár Edina igazi kaméleon - interjú Magyarország szépével!

Kulcsár Edina egy gyönyörű modell, aki már az idei Miss World Hungary válogatóján kitűnt stábunknak. A mezőnyben sok szép lány volt ugyan, de Edina kisugárzásával percek alatt képes rabul ejteni az embert.

Így nézett ki a műtét előtt Kulcsár Edina - interjú a Királynővel!

A 2014-es Miss World Hungary-t, Kulcsár Edinát a verseny után sokan támadták! Csupán azért, mert kiderült a barna hajú lány részt vett egy Miss Plastic nevezetű versenyen. Hiszen egy orr korrekción esett át, így ő is indult évekkel ezelőtt a versenyen, ahol második helyezést ért el.

Kulcsár Edinát nem érdekli a negatív kritika, inkább jótékonykodik!

Pár hete választották meg a 2014-es Miss World Hungary-t: Kulcsár Edinát. A fiatal lány tegnap végre átvehette nyereményét egy sajtótájékoztató keretein belül.