2019. szeptember 16.
Keresés

Ő lett a Magyarország Szépe 2016 győztese

A 22 éves, marketing szakos Gelencsér Tímea nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett Miss World Hungary 2016, aki Washingtonban képviseli majd hazánkat decemberben a világversenyen. Az idei Magyarország Szépe cím nyertese korábban versenyszerűen akrobatikus showtáncolt, Európa-bajnokságon 2. helyezést ért el.

A Balatonon rázta Kulcsár Edina, Tolvai Reni és Tücsi

Balaton, jó csajok és menő zenék, mi kellhet még a boldogsághoz ilyenkor nyár közepén? Természetesen egy jó koktél. Kulcsár Edina, Tolvai Reni és Tücsi a Soundon a Finlandia Less Ordinary Bárban kevertek, és nem is akármilyen street food koktélokat. Reni pedig ráadásként még egy igazán eklektikus zenei produkcióval is meglepte a bulizókat.

Nádai Anikó először bulizott mióta megszületett kisfia

Egy jó házibuli sokféle lehet, és az igazán bevállalósak helyszín tekintetében sem ragaszkodnak a 4X4 méteres nappalihoz. Különleges partijáratra váltott beszállókártyát Király Viktor, Kulcsár Edina, Nádai Anikó és Puskás Peti. A hírességek egy mindennel felszerelt partibuszon csaptak házibulit, ahova Lotfi Begi, Newik és dj Canard is becsekkolt legmenőbb mixeivel.

Igazán sportos sztárok a Fitbalance-on!

Idén újra megrendezésre kerül a Fitbalance, azonban a rendezvény már új és nagyobb helyszínre költözött, a Hungexpo Nemzetközi Vásárközpontba. Ahogy minden évben, úgy idén is a rendezvény szerves része a „Sztárok az egészségért” program.

Több mint 50.000 gumikacsa úszott a Dunán

Záporoztak a kacsák a Lánchídról a 2015-ös kacsafutam rajtjánál, több mint 50.000 gumikacsa szállt versenybe, hogy kiderüljön, ki a leggyorsabb. A Várkert Bazár teraszáról rengeteg hazai híresség izgulta végig a különleges eseményt.

Kulcsár Edina beszáll a szépségkirálynő üzletbe!

Hatalmas sikerrel, rekord nézettséggel sugározta a Magyarország szépe című műsort a Duna Televízió. A nyertes Kiss Daniella lett, első udvarhölgye Lepp Dorina, míg a harmadik helyezettnek Steingrúber Virágot választotta a szakmai zsűri. A hölgyek egy sajtónyilvános eseményen kapták meg nyereményeiket, valamint Kulcsár Edina bejelentette, hogy Sarka Kata mellett, ő is a szépségverseny szervezője lesz!

Lepp Dorina be volt rezelve

Véget ért az idei Magyarország Szépe verseny, melyet Kiss Daniella nyert, így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, Kínában.

Kiss Daniella külföldi divatcég arca szeretne lenni! (interjú)

Kiss Daniella nyerte az idei Magyarország Szépe versenyt , így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, Kínában.

Kulcsár Edina nem konkurensként tekintett a lányokra! (interjú)

Az idei Magyarország Szépe versenyt Kiss Daniella nyerte, így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

Szőrteleníts bárhol, bármikor!

Beköszöntött a nyár! Emlékezetes bulik, koncertek, fesztiválok és a rengeteg strandolás veszi kezdetét. Nincs kedved hetente többször borotválkozni? Nincs időd gyantáztatni? Akkor íme a legjobb megoldás: a Philips kifejlesztette a Lumea készüléket, mellyel akár nyolc hétig is selymesen sima maradhat a bőrünk

Újra megválasztják Magyarország szépét

Idén nagyszabású gála keretében derül ki, ki lesz a legszebb magyar lány. A Miss World hazai versenyét a Duna Televízió élőben közvetíti majd június 21-én. A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 21 hölgyet. Ők hamarosan felkészítő táborba mennek, hogy a legjobb formájukat hozzák majd a döntőn.

A szépségkirálynő jelöltek jótékonykodnának a koronával

Idén is megrendezésre kerül a Magyarország Szépe verseny, melyben ismét hazánk legszebb hölgyeit keresik. A tavalyi évben sosem látott sikert ért el a 2014-es győztes, Kulcsár Edina. Ő lett a Miss World világverseny első udvarhölgye. A fantasztikus eredmény miatt idén rekordszámú jelentkezés érkezett a hazai szervezőkhöz.

Kulcsár Edina hamarosan megválik koronájától

Az idei FitBalance Aréna rendezvény sajtótájékoztatóján Magyarország leggyönyörűbb nője, Kulcsár Edina is részt vett. A fiatal modell mindennapjaihoz hozzá tartozik a sport, így a FitBalance számára is kihagyhatatlan esemény.

Sarka Kata versenyző lesz!

A közelgő FitBalance Aréna rendezvényre már nagy erőkkel készülnek hazánk hírességei is. A sajtótájékoztatón a sztárok többféle sportszeren próbálhatták ki állóképességüket és persze ellenőrizték, hogy az egészségi állapotuk is megfelelő, hogy részt vegyenek az április 26-i Fitbalace-on.

Íme a legszebb fotók magyar modelljeinktől 2014-ben

Akadnak magyar modellek, akiknek népszerűsége észrevétlenül lépték át hazánk határait. A szépségek idén is dögösebbnél dögösebb sorozatokat készítettek a divat kedvelőinek. Összeállításunkban most a 2014-es esztendő legszebb fotóit láthatjátok.