2018. május 27.
Keresés

EFOTT első nap - 2017

„Soha többet nem lesz ilyen pillanat, amikor ti és mi így együtt vagyunk, ilyen formában, mindannyian – ezért is különleges a pillanat!” (Kowalsky)

Kowalsky meg a Vega koncert Vecsésen

Hazánk egyik legsikeresebb zenekara Őszi-téli koncertkörútja során Vecsésre is ellátogat. A koncerten az új dalok mellett a régi közismert számok is felcsendülnek.

Köszöntsd itt a 2015-ös esztendőt! Bulik a fővárosban!

Bár rengetegen mondják, hogy az év utolsó napja ugyanolyan, mint az összes többi, mégis világszerte megünneplik a Szilvesztert! Reményekkel telve várjuk az új évet, hogy jobb, tisztább, boldogabb, és sikeresebb legyen az előzőnél. Íme néhány ötlet tőlünk, hogy igazán kellemes légkörben köszönthesd a 2015-ös esztendőt!

Barba Negra Szilveszter - "Duplán üt"

Sokan azt mondják, hogy ez a nap is éppen olyan, mint az összes többi hétvégi, bulizós nap. Közben mindenki tudja, hogy sokkal többről van szó: elbúcsúztatunk egy évet, és köszöntünk egy másikat, tisztát, és reményeink szerint jobbat.

Kowalsky koncert a Barba Negrában

Hogy milyen is egy Kowalsky koncert, arról oly’ fölösleges hosszasan írni, talán nem is lehet rendesen szavakba önteni. Áradó energiák, mosolygós arcok, önfeledt együttlét barátokkal, szeretett emberekkel, szerethető dalokkal, igazi slágerekkel. A Barba Negra és a Zenekar neve jól összeköthető, hiszen akár kint, akár bent, de télen-nyáron és az összes évszakban jó, és biztos találkozási pontról beszélhetünk. Ami pedig szintén biztos, hogy hatalmas buli keveredik ki az ilyen összeröffenésekből!

Kotta Fesztivál 2014

A sok éves hagyományokra támaszkodó hajdúböszörményi illetőségű Kotta Fesztivál, 2014 – ben újra megrendezésre kerül. Az elmúlt két évtizedben 17 alkalommal megszervezett, országos szintű rendezvény, a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legmeghatározóbb könnyűzenei rendezvényévé vált.

Buborékfújásban a zenészek és a sportolók is győztek Debrecenben

A Campus fesztivál sajtótájékoztatóján nem maradt szem szárazon, hiszen a sportolók és a zenészek olyan komoly versenyszámokban mérték össze tudásukat, mint a sörcsapolás, kerékcsere, a kislabdás szlalomozás vagy a buborékfújás.

Kowalsky átdolgozás hódítja meg a fővárost

A Kowalsky meg a Vega: Ennyi csak című dalát már sokan átdolgozták. Ám most egy újabb, különlegesebb formában hallhatjuk a slágert. A Budapest Voices 13 tagú kórusa teljesen újraélesztette a vidám nótát, amellyel Budapest utcáit járták be keresztül-kasul.

EFOTT Fesztivál - MÁSODIK nap programok

Elrajtolt az egyetemisták országos találkozója, az EFOTT Fesztivál, amely idén, 30 év után ismét felrázza a nagyközönséget a tizenhat hektáros területen, ahol nyolc zenei színpad fellépői felelnek majd a kirobbanó hangulatért.

Kowalsky Meg A Vega a Budapest Parkban

A következő Forradalom a Budapest Parkban, ugyanis a Kowalsky Meg A Vega adja a hangulatot.

Platinában virít Kowalsky meg a Vega

Másfél hónap alatt platinalemez lett a Kowalsky meg a Vega legújabb albuma. A Még nem Éden című korong május elején érte el az aranylemez státuszt, majd alig másfél hét alatt platina lett, azaz a 4000 példány kelt el belőle.

Kowalsky meg a Vega lemezbemutató a Trackben

Hetedik lemezének bemutatására készül Kowalsky meg a Vega. A Még nem Éden című korong rekordidő alatt bearanyozódott.

Ingyen bulizhat a Pannónia Fesztiválon 50 hátrányos helyzetű gyerek

A Pannónia Fesztivál sajtótájékoztatóján számoltak be a szervezők és a részt vevő zenekarok, hogy milyen is lesz az idei PaFe.

Ocho Macho lemezbemutató a Parkban

Könybemutatóval egybekötött feregeteges lemeznépszerűsítő koncertre invitálja rajongóit a tíz éves Ocho Macho zenekar.

Alfa Fesztivál 2014

Várpalota az elmúlt évtől egy új rendezvénynek, az ALFA Fesztiválnak ad otthont. A Cseri Parkerdőben korábban számtalan rendezvény „nevelkedett”, idén a 3 napos rock’N'roll őrületre viszont már 20-25 ezer embert várnak a szervezők.