2019. április 18.
Keresés

Kapócs Zsóka: „Minden gondolatom egy olyan ember körül forog, akit nem is ismerek”

Csupán néhány hónap és Kapócs Zsóka édesanya lesz. Már most rendkívül erős anyai érzései vannak, minden gondolata kisfia körül forog, még munkával is nehéz visszarángatni a valóságba. Teljesen felkészült a pici érkezésére, kivasalt mindent, kész a babaszoba is és már a bőröndje is be van pakolva, amivel a kórházba megy majd, ha eljön az idő.

SpongyaBobbal díszítették a sztárok a gyermekkórházat

Boldog gyermekarcok, barátságos rajzfilmfigurák, színes festékek – Bogi és Miskovits Marci ecsetet ragadtak. A sztárok a Heim Pál Gyermekkórház mentőbeállójának falára a Mancs őrjárat rajzfilmsorozat segítőkész kiskutyái és SpongyaBob mellett a Bubi Guppik vidám sellőit is felfestették, hogy felvidítsák a kórházba érkező gyerekeket.

Idén Győrbe megy a Flúgos Futam

Április utolsó szombatján egy napra bárki újra gyermek és egyben hős lehet. A Flúgos Futam résztvevői Budapesttől Győrig autóznak, az út alatt pedig számos váratlan és kreatív feladatot kell megoldaniuk.

Mikroszülés ismertető az A38 hajón

A Mikroszülés a beavatkozásmentes szülést járja körbe a legújabb tudományos szempontokat is figyelembe véve. A központban természetesen a baba, édesanyja és a család áll, hogy ez a csodálatos esemény kimozdulhasson a betegségek fizikai környezetéből.

Mentő vitte kórházba az Első Emelet frontemberét

Kiki, az Első Emelet frontembere a napokban ünnepelte születésnapját, amit egy bulival ünnepelt meg, ám a parti közben történt egy kisebb baleset, amelynek következtében kórházba szállították az énekest.

Leszakadt az ujja, mégis tovább bulizott egy fiatal srác

Eltudnád képzelni, hogy éppen egy hatalmas party közepette véletlenül levágod az egyik ujjadat, majd legyintve a történtekre inkább bulizol tovább? Hát mi sem, viszont egy angliai őrült kamasz úgy gondolta, hogy a kisujja elvesztése nem vethet véget a bulinak.

BRÉKING: Schumacher végre felébredt

169 nap kóma után magához tért Michael Schumacher, állapota stabil és már a családjával is kommunikál. A pilóta elhagyhatta a kórházat és megkezdheti a hosszú rehabilitációt.

Váratlan fordulat: Schumi ébredezik!

Sabine Kehm, Schumacher menedzsere pénteken bíztató jelekről beszélt. A hivatalos közlemény szerint, Schumi ébredezik és a körülményekhez képest jól van.

Máté Kriszta kórházba került

A Szombat Esti Láz próbáján baleset érte a műsorvezetőt, Máté Kriszta annyira rosszul lépett, hogy lehet a műtétet sem ússza meg.

Schumacher - Bekövetkezett az, amitől mindenki rettegett

Michael Schumacher már több mint egy hónapja fekszik kómában, a grenoble-i, francia kórházban. Eddig állapota stabil volt, most viszont bekövetkezett az, amitől az orvosok minden kómás betegnél tartanak, Schumacher tüdőgyulladást kapott.

Schumi örökre kómában marad?

Nem merik felébreszteni Schumachert orvosai a mesterséges kómából, mert nem lehet tudni milyen utóhatásai lesznek az agyi sérüléseinek. Több mint egy hete nincs hír a súlyos balesetet szenvedett Forma-1-es ex-pilóta állapotáról.

Baleset érte Lolát!

Súlyos áramütés érte hétfőn Lolát. Az énekesnő éppen egy forgatáson volt, amikor bekövetkezett a baleset, ami miatt a sürgősségin kellett töltenie az éjszakát.

Szívszorító levelet írt Schumachernek egykori versenytársa

Mika Häkkinen és Michael Schumacher legnagyobb ellenfelek voltak az aszfalton, szinte az összes 90-es évekbeli Forma-1-es szezonok a két versenyző csatáiról szóltak. Häkkinen most mégis barátként szól kómában fekvő egykori riválisához, egy megható levélben kérleli Schumachert arra, hogy küzdjön az életéért.

Schumacher kómában tölti 45. születésnapját

Mai napon ünnepeli Michael Schumacher 45. születésnapját, az ünneplést azonban idén az imádkozás váltotta fel. Schumi állapota még mindig életveszélyes, de stabil.

Újra megműtötték Schumacher agyát

A mai sajtótájékoztatón Schumi orvosai elmondták, hogy tegnap este újabb agyi műtétet kellett végezniük a pilótán. Állítólag Schumacher jobban van, de állapota még mindig életveszélyes.