2020. február 18.
Keresés

Elvetemült rock és érzelmek Keresztes Ildikó Jubileumi koncertjén

Szerelem, szenvedély, Rock and Roll. Nem véletlenül lett ez a Symában megrendezésre került koncert szlogenje, hiszen ezt az estét alighanem ez a három téma jellemezte a legjobban. Mi azonban "dobálnánk" még olyan szavakat is, mint a lehengerlő személyiség, az alázat, vagy éppen a lélek.

Keresztes Ildikó - A sokoldalú díva őszinte vallomása

Egy füstös hangú díva, aki édesanyjával Marosvásárhelyről érkezett Magyarországra. A sikert nem kapta könnyen, hosszú folyamat, sok-sok munka eredménye az, hogy 2010-ben az X-Faktor egyetlen női mentora lett, és hogy jelenleg jubileumi nagykoncertjére készülhet.

"Szeretek minőséget lerakni az asztalra" - interjú Keresztes Ildikóval

Keresztes Ildikó élete mérföldkőhöz érkezett. A csatornaváltásnak köszönhetően egy nívós műsorban, a Sztárban sztár második szériájában bizonyíthat színészként és énekesként egyaránt. Emellett szeptember 20-án megrendezésre kerül Jubileumi Nagykoncertje és piacra dobja első önéletrajzi könyvét is, Keresztes Ildikó: Egy sokoldalú díva őszinte vallomása címmel.

Nyárbúcsúztató Bál 2014

A Czakó Utcai Sporttelep számos rendezvénynek ad otthont, ilyen többek között az Nyárbúcsúztató Bál is, amelyet minden évben megrendeznek. A bálon fellép a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Balázs Fecó és a Korál, valamint Nkuya Sonia (Sugarloaf) és Ricky közös zenekara, a Partyssimo. A Nyárbúcsúztató Bál ingyenes!

Íme a BuliStar TOP 5 akusztik feldolgozása!

Az MR2, avagy a Petőfi Rádió 2009 óta készít akusztikus felvételeket, ahol a magyar popzenekarok, előadók bizonyíthatják tehetségüket.