2017. szeptember 22.
Keresés

Így szervezd meg a legrémesebb bulit!

Lassan újra támadnak a zombik, és ha egy kicsit odateszed magad, idén még akár a „legjobb halloweeni házibuli szervezője” címre is esélyes lehetsz. Kreatív kiegészítők, ütős zenék, pár rémesen bizarr vodkás ital és rágcsálnivaló, és már indulhat is a horror parti.

A Balatonon rázta Kulcsár Edina, Tolvai Reni és Tücsi

Balaton, jó csajok és menő zenék, mi kellhet még a boldogsághoz ilyenkor nyár közepén? Természetesen egy jó koktél. Kulcsár Edina, Tolvai Reni és Tücsi a Soundon a Finlandia Less Ordinary Bárban kevertek, és nem is akármilyen street food koktélokat. Reni pedig ráadásként még egy igazán eklektikus zenei produkcióval is meglepte a bulizókat.

Koktélozz a nyár utolsó forró hétvégéjén is!

Az előrejelzések szerint elérkeztünk az év utolsó igazán forró hétvégéjéhez, itt a kitűnő alkalom egy vérpezsdítő nyárbúcsúztató kerti partira. Az alkalmat könnyen emlékezetessé teheted magad és barátaid számára, ha a grillételek mellé olyan hűsítő italokat szolgálsz fel, amilyeneket talán még soha nem kóstoltatok. Próbáld ki különleges tequilás receptjeinket, hogy biztosan tüzes legyen a buli!

Virágos ízek, görögdinnye és uborka: az idei nyár befutói

Munka után kiszabadulva egy szellős teraszon mi eshetne jobban, mint egy hűs, illatos limonádé vagy koktél? A klasszikus ízekből már mindenki kiválaszthatta kedvencét - legyen szó alkoholos vagy alkoholmentes nedűkről -, de a bárok újabbnál újabb izgalmas variációkat is felvonultatnak, hogy egy percre se unatkozzanak a vendégek ízlelőbimbói. Különleges kreációkat kínál a KIOSK és a Terasz is, ahol virágos, uborkás és zöldfűszeres finomságokkal is várják a közönséget.

Dizájner üveggel jelentkezik az el Jimador

Megújult külsővel kerül a polcokra Mexikó legnépszerűbb tequilája, a 100% agavéból készült el Jimador. A közép-amerikai márka célja, hogy az első osztályú ital mostantól elegánsabb üveggel párosuljon, ezzel is hangsúlyozva a termék kiemelkedő minőségét.

Mexikó őshonos itala meghódítja a világot

A tequila az Mexikónak, ami a pezsgő Franciaországnak, a szaké Japánnak vagy a pálinka Magyarországnak. A nemes nemzeti ital azonban nem csak a közép-amerikai ország lakosait derítette jobb kedvre 2014-ben: a minőségi tequila iránt robbanásszerűen megnőtt a kereslet nemzetközi szinten, így például a Távol-Keleten is.

Már nem lehúzzuk, hanem kortyolgatjuk a tequilát

Néhány évvel ezelőtt a tequila ivás hagyományos módjának az számított, hogy a hüvelykujjunk feletti részen enyhén besóztuk illetve befahéjaztuk a kezünket, lehúztuk a mexikói italt, majd egy citrom vagy narancsszelet segítségével megpróbáltuk elnyomni az ízét. Napjainkra azonban világszerte elterjedtek a kellemes ízvilággal rendelkező prémium márkájú mexikói italok, így a tequilát már nem lehúzzuk, hanem egyre inkább szürcsölgetjük, kortyolgatjuk, hogy minden egyes cseppjét kiélvezhessük.

Ezért szeretjük a koktélokat

Ha azt mondjuk fülledt nyári esték, lágy hullámok, pezsgő bárok, mi más jutna eszünkbe, mint a jeges, frissítő koktélok nyújtotta felüdülés. Az egyik legnépszerűbb szomjoltó bárhol a világon megállja a helyét, legyen az édes, keserű, színes.

Mámorítóan olcsó kocsmák Budapesten

Bizonyára sok fiatal morfondírozik a hétvége közeledtével azon, hogy mely komácsba is térjen be barátaival. Egy hely, ahol nem kell több tízezer forintot otthagyni, hogy elérd a kívánt hatást. Cikkemben összeszedtem nektek azokat a helyeket, amiket mindenképp érdemes meglátogatnotok, ha két pizza árából szeretnétek elérni a mámoros hatást.

Van, aki forrón szereti – Gőzölgő koktélok télre

A koktélokról mindenkinek a napsütéses nyarak, a vízparti pihenések és a forró éjszakák jutnak eszébe. Most azonban a finnek kedvenc vodkájának köszönhetően télen sem kell elfelejtenünk a koktélokat, szürcsölhetjük a kandalló előtt, vagy akár korizás közben is a forró finomságokat.

Néhány tipp, hogyan legyen 100%-os a bulid

Uno, dos, tres, pazar parti lesz! A nyár a házibulik, a grill- és kertipartik igazi szezonja, azt viszont a legtapasztaltabb házigazdák is tudják, hogy egy ütős banzáj megszervezése csöppet sem egyszerű feladat. Az el Jimador három egyszerű praktikájával azonban még egy kezdő is magabiztos vendéglátóvá válhat. A nyár legpazarabb partijának összetevői: körültekintő tervezés, mexikói dallamok, narancsos agave, 100% élet. Egy tökéletes buli megszervezése a legtapasztaltabbaknak is fejtőrést okozhat, ám három egyszerű lépéssel a kezdő házigazda is magabiztos vendéglátóvá válhat. Íme a mindig beváló recept!