2018. október 20.
Keresés

Észlelések, avagy egy gondolkodó ember naplója

Szabadság, szerelem, S.O.S szerelem, 9 és fél randi, Made in Hungária és sorolhatnánk még azokat a filmeket, amelyekben Fenyő Iván színművészt láthatjuk bizonyítani. Iván most egy megdöbbentően őszinte könyvvel rukkolt elő, amely eredetileg nem is könyvnek készült.

Az Egyesült Államokban lép fel Keresztes Ildikó

A kiváló hangú énekesnő remek esztendőt tudhat háta mögött, hiszen amellett, hogy színházban, és koncerteken állja meg helyét, nemrég a Sztárban Sztár 2. műsorában is bizonyított. Hamarosan pedig nagy álma válhat valóra!

Keresztes Ildikó Könyvdedikálás

A Sztárban sztár 2. versenyzője megjárta a különböző lépcsőfokokat, és ezekről az állomásokról mesél időnként meghatóan őszintén első önéletrajzi könyvében, amelyet a Nők lapja újságírója, Koronczay Lilla közreműködésével írt. A küzdelmes életútra a maga fanyar humorával emlékezik vissza a tehetség, és a kötetnek hála megtudhatjuk kishitűségét, házassága felbomlásának okait, az időnként rátörő depressziót, és megismerhetjük azokat az embereket is, akiket különösen közel érez magához. A könyvben olvashatunk interjúkat Ildikó édesanyjával, legjobb barátnőjével, Balázs Fecóval, Király L. Norbival, Baricz Gergővel, Schiwert Takács Lászlóval (az RTL Klub kreatív producere), vagy éppen Kicska Lászlóval is. Már a tartalomjegyzékből, a fejezetek címeiből is jól érezhető, hogy Ildikó nem más, mint egy roppant érzékeny, igazán emberi művész, akiben a humor és az érzelgősség váltakozik szinte percről-percre. Egy nő, aki csak "Egészen él, mert félig semmit nem tud". Miként érintette nagymamája halála? Miért csúszott le a nagy generációról? Miért nem született gyereke? Hogyan gondol vissza az X-Faktorra? A választ nem az újságokban, hanem ebben a könyvben találjátok meg!

Keresztes Ildikó - A sokoldalú díva őszinte vallomása

Egy füstös hangú díva, aki édesanyjával Marosvásárhelyről érkezett Magyarországra. A sikert nem kapta könnyen, hosszú folyamat, sok-sok munka eredménye az, hogy 2010-ben az X-Faktor egyetlen női mentora lett, és hogy jelenleg jubileumi nagykoncertjére készülhet.

"Szeretek minőséget lerakni az asztalra" - interjú Keresztes Ildikóval

Keresztes Ildikó élete mérföldkőhöz érkezett. A csatornaváltásnak köszönhetően egy nívós műsorban, a Sztárban sztár második szériájában bizonyíthat színészként és énekesként egyaránt. Emellett szeptember 20-án megrendezésre kerül Jubileumi Nagykoncertje és piacra dobja első önéletrajzi könyvét is, Keresztes Ildikó: Egy sokoldalú díva őszinte vallomása címmel.

JANIKOVSZKY ÉVA: A LEMEZ KÉT OLDALA

Egy ilyen című fejezettel indította útjára Janikovszky Éva (1926-2003), a legendás hírű írónő felnőtteknek írt kötetét, A lemez két oldalát, amely eredetileg 1978-ban jelent meg.

Pöttömkert a Parkban

Július 6-án délelőtt 10-kor másodszor nyitja tágra kapuit a Pöttömkert, amikor egy napra a Budapest Park a gyerekeké lesz.

85. Ünnepi Könyhét és 13. Gyermekkönyvnapok

A nyár legnagyobb könyves eseménye a Vörösmarty téren és környékén megrendezésre kerülő Ünnepi Könyvhét, ahol a tavaszi Könyvfesztivál hangulatát végre szabadtéren eleveníthetjük fel.

Önéletrajzi könyvet dob piacra Jennifer Lopez!

Ősszel Amerika polcaira kerül Jennifer Lopez első könyve! Személyes napló a dívától!

Bakancskoptató!

Hullan Zsuzsa Bakancskoptató című könyve egy hihetetlen kalandot mesél el. A színésznő 49 évesen 49 napon át gyalogol az El Caminón, hogy élete minden egyes esztendejéért zarándokoljon.

Angelina Jolie retteg Jennifer Aniston könyvétől!

Jennifer Aniston és Brad Pitt kapcsolatát a sajtó nagy érdeklődéssel követte nyomon annak idején. Aztán pedig még jobban rákaptak a témára, amikor a sármos színész Angelina Jolie-val kezdett viszont, miközben még a Jó barátok sztárjával alkotott egy párt.

Játssz és nyerd meg Saskia Sarginson: Ikrek című könyvét!

A BuliStar és az Alexandra Kiadó közös játéka! Nyerd meg Saskia Sarginson: Ikrek című könyvét! - Nekünk nem csak a buli a szórakozás!

Jógyerekek képeskönyve

1845 karácsonyán Dr. Heinrich Hoffmann hiába járta a boltokat, hogy hároméves kisfiát meglephesse egy mesekönyvvel, nem talált kedvére valót. Így maga írt és rajzolt egyet.

Ikrek

Saskia Sarginson: Ikrek című könyvét a szerző gyermekkorának helyszínéről, és egypetéjű ikerlányairól mintázta. Ám ez több csupán egy ikersztorinál.

A Kapitány Napja!

2014 áprilisában megjelenik Javier Zanetti könyvének magyar kiadása!