2020. február 18.
Keresés

Ezeket a dalokat pörgettük legtöbbet 2014-ben!

Akárcsak a divat, a zene is képes arra, hogy folyamatosan megújuljon, és fejlődjön. Egy izgalmas dal gyógyító hatással van fájó lelkünkre, jó kedvünket pedig bármikor képes még tovább fokozni. Idén is kaptunk mindenfélét a magyar zenei élet képviselőitől. Összeállításunkban most a 2014-es esztendőben legtöbbször pörgetett számokat szedtük össze Nektek.

Janicsák Veca: "Nagyon nagy öröm, amikor az embert felkérik duettezni"

November 6.-án megjelent a Hooligans legújabb albuma, amelyen tucatnyi duettet hallhattunk, többek között a Halálos csók-ra keresztelt új szerzeményt is, amelyben Csipa partnere nem más, mint Janicsák Veca. A legnagyobb videómegosztó portálon máris 27 ezren hallgatták meg a számot, valamint a legtöbb rádió kívánságműsorában is kérhetitek a dalt.

Micsoda átalakulás! Felnőtt és sallangmentes lett Janicsák Veca!

Janicsák Veca arcával elsőként a 2007-es Csillag Születik versenyében találkozhattunk, ám az átütő sikerre még várnia kellett a fiatal lánynak. Három évvel később, az X-Faktor első szériájában már egy énekesnőként sokkal magabiztosabb Vecát ismerhettünk meg.

Megjelent Janicsák Veca eddigi legjobb klipje

Előrukkolt legújabb videójával Janicsák Veca! Az egykori tehetségkutatós énekesnő a Könnyek az esőben című számához forgatott kisfilmet.

Janicsák Veca élvezi a boldog pillanatokat! - Exkluzív interjú

Janicsák Veca vadiúj dala, a Könnyek az esőben már az első héten a MAHASZ Rádiós lista 10. helyén nyitott. A tehetséges énekesnő pedig nem tétlenkedett, klipet forgatott a nótához. Az roppant izgalmas sláger zenéjét Szűcs Norbert és Veca, szövegét pedig Janicsák István szerezte.

Megmosolyogtató és könnyfakasztó pillanatok az X-Faktor első adásában

Szombaton este együtt sírtak és nevettek a mentorok az új generáció produkcióin, az X-Faktor első válogató adásában. Bár sok érdekes és megmosolyogtató énekesjelölt is színpadra állt, igazi csiszolatlan gyémántokban sem volt hiány.