2018. május 27.
Keresés

Hasznos trükkök és spórolási tippek lakáskereséshez

Az ingatlanpiaci boom nem csupán árban, de keresési lehetőségekben is erősödik. Ha vásárolnánk, ha bérelnénk, ma már percek alatt találhatunk potenciális lakást az interneten. Sőt, akár lakótársat is bele. Napjainkra olyan extra szűrési lehetőségek társulnak a kereséshez, hogy szinte már az alapján is indulhatna a szerződéskötés. Ennél azonban legyünk körültekintőbbek!

Angelina Jolie retteg Jennifer Aniston könyvétől!

Jennifer Aniston és Brad Pitt kapcsolatát a sajtó nagy érdeklődéssel követte nyomon annak idején. Aztán pedig még jobban rákaptak a témára, amikor a sármos színész Angelina Jolie-val kezdett viszont, miközben még a Jó barátok sztárjával alkotott egy párt.

Durván kiakadt L.L. Junior!

Összepakolta holmiját, és barátjához költözött a népszerű énekes, L.L. Junior. A 33 esztendős hírességnél elszakadt a cérna, úgy érzi kapcsolata komoly válságban van.

Damu költözik, a rácsok maradnak

Damu Roland nemi erőszak és bántalmazás miatt 4 év hat hónapos börtönbüntetését tölti, jelenleg még Tiszalökön. A börtönévek a színész számára mozgalmasan telnek, nyáron megnősült, most költözik.

Madonnát megerőszakolták

A Harper's Bazaar novemberi számában, az énekesnő beszámol arról a sokkoló élményéről, amit New York-ba költözésekor élt át.

Rékasi és Détár nem bírja egymás nélkül! Békülnek!

Rékasi és Détár májusban tudatták a nagyvilággal, hogy útjaik elválnak. A sajtó tavasszal arról is hírt adott, hogy egy harmadik személy az oka mindennek. A pletykák akkor Pikali Gerda és Rékasi Károly titkos románcát feszegették, amit az érintettek cáfoltak. Pikali férje viszont azt állította, hogy igaz a hír.