2019. április 18.
Keresés

Kocsis Korinna a világ meghódítására készül

A gyönyörű Kocsis Korinna újabb világmegváltó lépést tervez: decemberben összeméri szépségét az egyik legrangosabb nemzetközi verseny, a Miss Supranational mezőnyében.

Íme a legszebb fotók magyar modelljeinktől 2014-ben

Akadnak magyar modellek, akiknek népszerűsége észrevétlenül lépték át hazánk határait. A szépségek idén is dögösebbnél dögösebb sorozatokat készítettek a divat kedvelőinek. Összeállításunkban most a 2014-es esztendő legszebb fotóit láthatjátok.

Katus Attila elárulta titkait

A nők többsége általában elégedetlen a külsejével, különösen akkor, ha beköszönt a strandszezon. Ezzel a problémával Katus Attila világbajnok aerobik edzőt is gyakran felkeresik, aki bár csodákat nem ígér, mindig tartogat pár olyan gyakorlatot, amivel közelebb kerülhetünk az áhított bombaformához.

Saját márkával rukkolt elő Kocsis Korinna! - Interjú

A Vas megyében született topmodellre, Kocsis Korinnára akkor hárult hatalmas médiafigyelem, mikor a TV2 Szépségkirálynő versenyén lemondott a Miss Intercontinental címről. A lány már korábban is magáénak tudhatta az elismerést, ezért szerette volna átadni a lehetőséget egy másik modellnek.

2013 legnagyobb botrányai

Az idei év sem volt mentes a botrányoktól. Közszereplők, celebek botránkoztattak meg minket "földi halandókat."

Balhék A Szépségkirálynő versenyének történetében

Kocsis Korinna nevét ma már alighanem mindenki ismeri. Azonban nem az ő tette az egyetlen olyan balhé A szépségkirálynő történetében, amelyről a média tucatjai cikkeztek. Íme a top 3-as listánk a szépségipari zűrökkel.

'Kocsis Korinna botrány' egyre durvább! Csalás volt a Szépségkirálynő verseny?

Beszámoltunk nektek arról, hogy Kocsis Korinna visszadobta a harmadik helynek járó koronát a Szépségkirálynő versenyében. Az adás után egy nappal pedig Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata is megszólalt az üggyel kapcsolatban!

Kocsis Korinna élő adásban mondott le a koronáról!

"Visszadobta" a koronát Kocsis Korinna! Botrány az élőadásban! R.Kárpáti Péter lánya is sikeres volt!