2018. július 18.
Keresés

Itt a Halott Pénz legújabb klipje!

Ééééés itt van! Megérkezett a legújabb Halott Pénz klip, az Otthon!

Ki menti meg ByeAlex kétségbeesett fekete lelkét?

A Dal-győztes, Eurovíziót is megjárt előadó a „Kedvesem” óta több dallal is jelentkezett, mint pl. a „Hé Budapest”, ami a neonban pompázó, fővárosi lányokhoz zengett, lista vezető óda volt. Ám most egy jóval feszültebb és erőteljesebb hangnemre váltott legújabb dalával, a „Feketé”-vel.

Betűzni tanít minket az Animal Cannibals

A nemrég jubiláló emberevők újra támadásba lendülnek. Hiába az óriási szembeszél, a tehetségkutató tévés cunamik, a dalverseny hurrikánok, a fesztivál headliner ciklonok, az AC derekasan helyt áll a szélsőséges időjárási viszonyok közepette is.

Megjelent Janicsák Veca eddigi legjobb klipje

Előrukkolt legújabb videójával Janicsák Veca! Az egykori tehetségkutatós énekesnő a Könnyek az esőben című számához forgatott kisfilmet.

"Minden úgy történt, ahogy megálmodtam." - interjú Kállay-Saunders Andrással

Elkészült az egykori Megasztáros legújabb, nemzetközi színvonalú slágerének videoklipje. A Juliet videó pont olyan különleges lett, mint maga a dal. A klipről az Eurovíziós Dalfesztiválon ötödik helyezést elért tehetség mesélt nekünk.

Egyszer élünk! – Exkluzív interjú a Road zenekarral

A minap rukkolt elő legújabb kisfilmjével a 2004 óta folyamatosan dübörgő Road zenekar. Az Egyszer élünk klip pedig egy igazi turnévideó lett, amely az ország különböző pontjain készült a banda koncertjei során.

Beindultak az X-Faktoros mentorok! Klipáradat!

Két X-Faktor mentor is roppant szexis videoklippel rukkolt elő a napokban. Cheryl Cole és Nicole Scherzinger meglepte rajongóit egy-egy új anyaggal!

Itt az új Junkies klip: Hazudni muszáj! - Exkluzív interjú

Az immáron 20 esztendős, a tavalyi évben Fonogram-díjat bezsebelő Junkies előrukkolt friss, ropogós klipjével, melyet a Hazudni muszáj című számukhoz készítettek. Egy biztos, a srácok most sem hazudtolják meg magukat!

Soma koncert és Klippremier a Jónásban

A formáció Bálnában debütált február elején és a nagy sikerre való tekintettel június 6-án este 20 órakor újra eljönnek a Jónás Kézműves Sörházba.

Dopeman: „Ez az utóbbi idők egyik legfontosabb magyar dala!”

Dopeman legújabb klipje, a Shalom Alejkum a napokban jelent meg és a Youtube-on már az első napon több mint 10 ezren tekintették meg. A rapper most is egy olyan témát boncolgatott, ami kényesen érintheti az embereket. Dopeman elárulta nekünk mit is akart üzenni legújabb szerzeményével.

A Tankcsapda tagjai elárulták, miért vannak 25 éve a csúcson!

A debreceni rock banda egy egészen szokatlan helyen, a Magyar Állami Operaházban tartotta sajtótájékoztatóját, ahol fény derült a jubileumi év eseményeire.

Bëlga klippremier – Rímálom az Elme utcában

Vadonatúj klippel jelentkezett a Bëlga, mely a „Rímálom az Elme utcában” című dalhoz készült. A dal maga – ahogy a címéből is kiderül – egy rímeken alapuló nyelvi játék. Csütörtökön a Parkban lép fel a Bëlga, ahol új klipjük premierjét is megtartják!

Durva klippel rukkolt elő Vastag Tamás!

Egy biztos, Vastag Tamás nem aprózza el! A hazai X-Faktor első szériájának felfedezettje nem jön ki gyakran semmitmondó dalokkal.

Exkluzív interjú! Itt az új Children of Distance dal!

Vasárnap kijött legújabb klipjével az idén is BRAVO OTTO, valamint Viva Comet jelölt Children of Distance csapata. A Nem menekülök el szövegét Ács Róbert, Nyári Roland és Somogyi Péter szerezte.

Calvin Harrisé a nyár slágere

A skót DJ már most elkészítette a nyár egyik legnagyobb slágerét Summer címmel. A sztár DJ legújabb számára idén a Szigeten is tombolhatsz, ugyanis Calvin Harris idén is ellátogat hazánkba!