2020. február 24.
Keresés

Kiss Ramóna: „Czeizel doktor úr mindig a szívem csücske marad”

Kiss Ramóna ragyog a boldogságtól, és ajándékként él meg minden napot, amit várandós kismamaként tölthet. Ahogy születése óta mindig, most is mindenben mellette áll kishúga, Debóra, aki már most ajándékokkal halmozza el a kis Noét. Kevesen tudják, de Rami szülei nagy harcot vívtak azért, hogy lányuknak ne egyedül kelljen felnőnie, és megoszthassa a gyerekkorát egy testvérrel.

Kiss Ramóna megváltoztatta az életét

Férfiszívek százezreit dobogtatja meg Kiss Ramóna és Ada, ha pedig a két szépség együtt jelenik meg valahol, biztosan minden tekintet rájuk szegeződik. A csinos hírességeket többször nézték már testvéreknek, ami nem csoda, hiszen megszólalásig hasonlítanak egymásra. Ada és Rami évek óta szoros barátságot ápol, minden titkot megosztanak egymással, ráadásul egy közös szenvedély is összeköti őket: a gasztronómia.

Poligamy előadás | 2014.11.20.

Igazi romantikus vígjáték!
Annyira durva, hogy egy férfinek az összes nő kell!
De még durvább, ha meg is kapja őket!
Lesz itt kábé négyszáz fajta nő…
Dundi, undi, szürke, feltűnő…
Facér, kacér, házitündér, házisárkány…
De hogy ez kéjmámor, vagy rémálom…
…arra a Madách színházban derül reflektorfény!

Kiss Ramóna többször keresztülhúzta sajtósa számításait

Ahogy a külföldi hírességeknek, úgy itthon is rengetegen dolgoznak: menedzserek, producerek, sajtósok, hogy sikerük töretlen maradjon. Ők azok, akik a háttérből irányítják a celebek karrierjét. A Borsonline a Barátok közt sajtósát mutatta be.

Kiss Ramóna: "Sok izgalom várja még a nézőket!"

A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a gyönyörű Kiss Ramónával beszélgettünk, aki bizony jelölt volt a “Legjobb színésznő” kategóriában. A Barátok közt Zsófija nem csügged, mert a jelölés is nagy dolog a sorozatnak és számára is egyaránt.

Glamour Women of the Year 2013 összefoglaló

Ötödik alkalommal lépett pink szőnyegre a hazai sztárvilág színe-java és ünnepelte egy csillogó party-n az év legtehetségesebb nőit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest.