2018. július 18.
Keresés

Így változott meg Kiss Ádám

Mindannyiunk életében vannak meghatározó korszakok, amelyekre mindig nosztalgiával gondolunk vissza. A népszerű stand upos, Kiss Ádám főiskolásként hip-hop koncerteken csápolt bőgatyában, és legvadabb kosaras korszakában Michael Jordan fanatikusként még a mester képmását is a hátára varratta. Ma már egyre gyakrabban érzi úgy, hogy kezd megkomolyodni.

Dupla teltház és új látványvilág a Red Bull Pilvakeren

„Földiekkel játszó égi tünemény, istenségnek látszó csalfa, vak remény” – törtek elő Diaz torkából Csokonai Vitéz Mihály szavai az Erkel Színházban. Minden eddiginél látványosabb produkcióval jelentkezett március 15-én a Red Bull Pilvaker, a Szavak Forradalmát dupla teltház fogadta.

Végső hajrában a Red Bull Pilvaker szereplői

Gőzerővel készülnek az idei Red Bull Pilvaker fellépői: Singh Viki, Fluor Tomi, Diaz, Kiss Ádám és a többi művész egy budai próbateremben próbálnak összehangolódni. Március 15-én két előadáson is bizonyítania kell a sokszínű csapatnak.

Látjátok ezt a táncot? Halljátok e zenét? Újra itt a Red Bull Pilvaker

Március 15-én ismét megrendezésre kerül a Red Bull Pilvaker, ahol napjaink jól ismert rapperei, zenészei és színészei öltöztetik modern köntösbe a magyar költészet klasszikusait. A nagy érdeklődésre való tekintettel nemzeti ünnepünkön dupla előadással tér vissza a Szavak forradalma az Erkel Színház színpadára. A korábbi fellépőkhöz csatlakozik többek közt Szabó Simon, Fábián Juli, Papp Szabi (Supernem), Halott Pénz és Jakab Juli.

Nagydumásokkal útjára indul a DumaKlub

Változatos produkciókkal készül a Dumaszínház a 2014/15-ös évadra. Kiss Ádám, Bödőcs Tibor és Laár András önálló estje mellett folytatódik a Dumaszínház kabaré, lesz közös bemutató a FÜGÉ-vel és a Gólem Színházzal és szeptemberben útjára indul a DumaKlub is.

Magyar sztárok, akik bevállalták a hidegzuhanyt!

Pár hete indult el az amerikai őrület, amely szerint az emberek egy vödör jeget vagy jeges vizet öntenek a fejükre. Az Ice Bucket Challenge néven elterejedt jótékonysági akcióban, aki részt vesz, az leönti magát jeges vízzel, aztán kihív valakit (akár többet), hogy csinálja utána. Aki nem vállalja be, annak perkálnia kell.

A zápor sem szegte kedvét az efottozóknak

Az év legnagyobb hallgatói bulija megállás nélkül pörög. A Miskolci Egyetemváros kora délutántól hajnalig lüktet, mindenki magáénak érzi az EFOTT „csak szabadon” jelmondatát. A nagy melegben érkező délutáni zápor sem riasztotta el a fiatalokat, hiszen egyre több karszalag kerül a kezekre.

Új helyszínen a DumaFüred Fesztivál

Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Dumaszínház a nyár egyik legnépszerűbb eseményét, a DumaFüred fesztivált. 2014. július 25. és augusztus 3. között a programsorozat új helyszínen, a Balaton Szabadidő- és Konferenciaközpont szabadtéri színpadán várja látogatóit.

EFOTT 2014: A humor és a modern költészet Miskolcon

Az esti pörgés előtt, józanító lazulásként a verselés és a nevetés is teret kap majd hazánk legnagyobb hallgatói buliján. Az ország legjobb slammerei naponta zsonglőrködnek majd a szavakkal, míg a Dumaszínház mókamesterei is a jó hangulat elmaradhatatlan kellékei lesznek.

Rengeteg sztárvendéggel jön a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A jelen és a jövő meghatározó médiaszemélyiségei, időjós csúcstalálkozó és a ByTheWay együttes tagjai is várják a vendégeket május 16-án a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A budapesti Millenáris D csarnokában a látogatók idén kipróbálhatnak szabadulós szobát és több interaktív játékot, a DUE Médiahálózat - a diákújságíró egyesület pedig is díjazza a legtehetségesebb fiatalokat.

Kovács Ákos lett hazánk legstílusosabb férfija

Zártkörű díjátadón ünnepelte tegnap este a Playboy az erősebbik nem tehetségeit. A nyuszis magazin idén először osztotta ki a Playboy Man of the Year díjait. Kovács Ákos, Kiss Ádám, Michelisz Norbert, Dudás Szabolcs és Fehér Gyula örülhetett az elismerésnek, amit az olvasók szavaztak meg.

Dumások fogják szénné égetni Ganxstát!

A Dumaszínház humoristái most a zenészt fogják kíméletlenül osztani. Azért Ganxsta Zolee-t sem kell félteni, biztos nagy összecsapásnak lehetünk szem és fültanúi.

Idén is Red Bull Pilvaker

A Szavak Forradalma produkciót Szente Vajk színész-rendező állítja az Erkel Színház színpadára.

Kiss Ádám durvábban osztaná a celebeket

A dumások a Dumaszínház 10. évfordulója alkalmából emléktáblát avattak és a „A Dumán túl” című könyv bemutatására is sor került.

Mogács kikelt magából a Dumaszínház évfordulóján

A Dumaszínház 10. évfordulója alkalmából az összes nagy dumás összegyűlt, hogy táblát avasson és ünnepeljen.