2019. július 16.
Keresés

Szerepelj musicalben! Sztárokkal játszhatsz egy színpadon!

Tóth Vera rendezőnő évek óta keresi, és egyengeti a fiatal tehetségeket, akiknek musicalekben, előadásokban ad szerepet, hogy megmutathassák magukat a nagyközönségnek. Vera munkáját egy kiváló koreográfus, Király Béla (aki többek között a Casanova Night Musical koreográfiáját is készítette), valamint Fejes Szandra énekesnő-színésznő segíti.

Újra Made in Retro táncelőadás

Juli minden évben megrendezi rendhagyó házibuliját, ahol barátai kedvenc retro slágereire buliznak. Megérkeznek a Bombázók, befut a Csókkirály, valamint váratlanul belibben Csinibaba is, aki teljesen felkavarja a hangulatot. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan Limbózik a pizzafutár, miért kavar a szomszéddal Csinibaba és miként hódit a Csókkirály, akkor ott a helyed! A csípőcsavaró táncmozdulatokat, a Casanova Night Musicalkoreográfusának - aki a showtánc világbajnokság különdíjasa is- , Király Bélának köszönhetjük.

Workshop Király Béla koreográfussal

Sok hazai sikermusical táncosa, valamint a nemrégiben Velencén bemutatott nagyszabású Casanova Night Musical koreográfusa, Király Béla sok szeretettel várja a kedves érdeklődőket bemutatkozó órájára. Lehetőséged van informálódni Béla óráiról, tanfolyamairól, melyek funkcionális tréningek. Fergeteges koreográfia részese lehetsz, ha eljössz és megismerkedsz Vele valamint bepillantást nyersz tevékenységébe. Lehetsz kezdő vagy akár haladó, ha ügyes vagy belecsöppenhetsz sok szuper lehetőségbe, előadásokba, táborokba és showműsorokba! A workshop első felében megismerheted Béla tréningjét, amit kifejezetten táncosoknak kifejlesztett funkcionális tréning, mely mélyizom erősítő és nyújtó, statikus és dinamikus gyakorlatokból áll. A második részben pedig elsajátíthatsz egy fergetegesen jó és kiváló hangulatú koreográfiát.

Csúcsra jutott a Casanova Night! - Premier utáni beszámoló

Augusztus első szombat estéjén sor került a Casanova Night Musical premierjére. A bemutatót a Velencei-tó partján, az Esztrád Vízi Színház színpadára álmodták meg, ahol a mai popzene ismert és népszerű tehetségei léptek fel egy pikáns, kissé túlfűtött show keretein belül.

Erotika, látvány és zene – Interjú a Casanova szereplőivel

Szombaton megrendezésre kerül az ismert velencei kalandor nőkhöz fűződő történetének zenés átirata, a Casanova Night Musical. Az előadásban olyan nevek tűnnek majd fel, mint Vastag Csaba, Vastag Tamás, Dér Heni, a Nyári lányok, Korcsmáros György, valamint Erdőhegyi Brigitta.

Ismét teltház a Made in Retro táncelőadásán!

Pénteken este hét órától kezdetét vette az Eötvös10-ben a fergeteges, izgalmas táncelőadás, a Made in Retro.