2019. május 21.
Keresés

Csakazértis újraértelmezett szerelem Dallos Bogi és Freddie tolmácsolásában

Lila-kék tárgyak eklektikája, egy meghatározó találkozás és szintipopból inspirálódó modern dallamok – Dallos Bogi és Freddie első közös dala generációkon átívelő üzenettel veszi célba a rajongókat. A két fiatal énekes egy régi, nagy slágert, az Első Emelet Csakazértis szerelem! című dalát alakította duetté, amelyhez Miki357 gondozásában izgalmas klip is készült.

Ganxsta Zolee nem vonul kolostorba

Megnyugodhatnak Ganxsta Zolee rajongói, a szókimondó rapper ugyanis nem vonul kolostorba, ám a tavalyi hokimeccs után felelőtlen kijelentés tett.

Elindult a Ki Mit Tube: itt vannak az első videók!

Beindult a Ki Mit Tube: az első jelentkezők már szép számban feltöltötték videóikat a kimittube.hu oldalra. Elkezdődött az adásfolyam, augusztus 21-én már látható több YouTube sztárjelölt produkciója és természetesen a zsűri első reakciói, kritikái is.

Mentő vitte kórházba az Első Emelet frontemberét

Kiki, az Első Emelet frontembere a napokban ünnepelte születésnapját, amit egy bulival ünnepelt meg, ám a parti közben történt egy kisebb baleset, amelynek következtében kórházba szállították az énekest.

DJ Dominique nem magának kért szülinapi ajándékot!

A népszerű DJ, ahogy tőle már megszokhattuk, saját születésnapját is jótékonysággal töltötte. Idén kerek évszámot ünnepel az élete minden területén. 50 éves, 30 éve volt az első bulija a debreceni egyetemen, valamint 20 éve lett a Juventus rádió programigazgatója.

Mémek hódítanak a szakállas nőről!

Mióta az osztrák szakállas nő a hétvégén megnyerte az 59. Eurovíziós Dalfesztivált, azóta tucatjával születnek a szőrzettel kapcsolatos viccek és mémek.

Első Emelet búcsúkoncert

A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb popcsapata, az Első Emelet bejelentette, hogy ebben az évben befejezi harminc éves zenei pályafutását. 2013. december 28-án a Budapest Sportarénában egy nagyszabású koncerttel köszön el a zenekar hűséges közönségétől.

Ganxta Zolee-t megverték

Tavaly rendezték meg először a sztárok és a profik közös hoki meccsét, ahol Ganxsta Zolee, Végvári Ádám és Harsányi Levi mérkőzött meg az Első Emelet énekesének csapatával. Idén Ganxsta visszavágót szeretett volna - megkapta.

Hokiütővel erősít a Compact Disco

A nyakunkon a tél, és újra hokiütőt ragadnak a sztárok. Az Első Emelet frontembere több mint húsz éve lelkes amatőr hokis. Idén állandó edzőpartnerével, a Neoton-os Végvári Ádámmal készül újabb megmérettetésre.

Egyedül hagyta a feleségét VV Béci!

Mit nekem kánikula? – nevetett az egykori valóságshow-hős, aki ahelyett, hogy a tegnapi meleget inkább a családjával, egy hűvös szobában vészelte volna át, inkább elment sportolni – na persze mindezt a jó ügy érdekében tette.