2020. július 4.
Keresés

Íme a 2014-es MTV Video Music Awards legjobb ruhái

Vasárnap este végre sor került a 31. MTV Video Music Awardsra, ahol az év legjobb videoklipjeit ismerték el. A legtöbb díjat, ahogy azt várni lehetett, Beyoncé vitte haza, de nem távozott üres kézzel Miley Cyrus, Katy Perry és Ariana Grande sem.

Kesha ezért vonult rehabra

A 27 éves énekesnő még januárba döntötte el, hogy rehabra megy étkezési zavarai miatt, mert úgy gondolta, hogy ez a probléma nem tűr halasztást, hiszen saját egészségével és karrierjével játszott. Erről a nehéz időszakról vall most .

Világsztárok, akik nem tudják titkolni testi hibáikat

Sokszor irigykedve figyeljük a címlapon, képernyőn tündöklő sztárokat, pedig ha jobban megnéznénk őket, rájönnénk, hogy bizony ők sem hibátlanok. Összeállításunkban most világhírű csillagokat láthatsz, akik nem titkolják kisebb-nagyobb rendellenességeiket.

Ezért szeretjük Pitbull-t!

Armando Perez, vagy ismertebb nevén Pitbull január 15-én ünnepli 33. születésnapját. A kubai származású dalszövegíró, rapper és zenei producer már meghódította az egész világot. Több millióan rajonganak a zenéjéért és rengeteg híres énekessel dolgozott már együtt. Nézzük, hogy jutott el 33 éves korára odáig, hogy a kubai bevándorlóból világsztár legyen.

Ke$ha legújabb klipje után rehabra vonult

Ke$ha a napokban adta ki legújabb videoklipjét a Dirty Love-ot. A kisfilmben az énekesnő hivatásos sztrippereket megszégyenítő módon válik meg ruháitól a színpadon.

Íme a BuliStar TOP 5 akusztik feldolgozása!

Az MR2, avagy a Petőfi Rádió 2009 óta készít akusztikus felvételeket, ahol a magyar popzenekarok, előadók bizonyíthatják tehetségüket.