2018. május 27.
Keresés

Hasznos trükkök és spórolási tippek lakáskereséshez

Az ingatlanpiaci boom nem csupán árban, de keresési lehetőségekben is erősödik. Ha vásárolnánk, ha bérelnénk, ma már percek alatt találhatunk potenciális lakást az interneten. Sőt, akár lakótársat is bele. Napjainkra olyan extra szűrési lehetőségek társulnak a kereséshez, hogy szinte már az alapján is indulhatna a szerződéskötés. Ennél azonban legyünk körültekintőbbek!

Folytatódnak az internetes átverések

Milliók keresnek társat maguknak az interneten, de mi történik akkor, ha a tökéletes külsejű modell lány mégsem az, akinek kiadja magát? A Kamureg egy új koncepció, amelyben Nev Schulman és Max Joseph járnak utána annak, hogyan verik át egymást az emberek az interneten.

Neten talált szerelemre Puskás Peti

Anonim hódítók, botrányos átverések, igaz szerelmek. A VIVA új docurealityje, a Kamureg a netes ismerkedések veszélyeiről rántja le a leplet. Bár Puskás Peti már megtapasztalta a virtuális világ hátulütőit is, jelenlegi szerelmét mégis a Facebooknak köszönheti.

A legrosszabb randi helyszínek

Annyi rosszul sikerült randiról olvastam mostanában, hogy komolyan elkezdett foglalkoztatni, hogy milyen oka lehet ennek. Persze mindenki nagyon szeret szenvedni, de láthatóan elszaporodtak azok az idióták, akikben annyi jóérzés sincs a partnerrel kapcsolatban, hogy egy tisztességes helyszínt kitaláljanak a találkozóhoz. A leggyakoribb indok a pénzhiány, de mivel a pénzhez nem jár ízlés, ezért a luxuskategóriába is becsúszhatnak bakik. A lányok általánosságban elvárják, hogy férfi javasoljon a kapcsolat elején programot, illetve helyet, így most a pasik ballépéseit vesszük górcső alá, így rögtön kiderül, az erősebbik nem agyban néha igen gyenge.

Netes ismerkedés - a közhelyeken túl

Divat szidni az internetes ismerkedést és lenézni azokat, akik kipróbálják, akár bejön nekik, akár nem. Ez olyan szintű álszentség szerintem, hogy muszáj volt leírnom, miért is jó így ismerkedni. Persze a világháló sem a Szent Grál, bármennyire is szeretnénk, hiszen a két monitor előtt két ember ül, akik nem tökéletesek. Te sem, én sem. Lássunk 5 okot, amiért mégis érdemes belevágni.