2019. július 24.
Keresés

Kerekes Band Live at A38 lemezbemutató koncert

Sokak szerint a Kerekes Band élőben üt igazán nagyot, éppen ezért volt itt az ideje egy koncertlemez kiadásának. Hol máshol lehetett volna ezt rögzíteni, mint az ország (és bizonyos szavazások szerint a világ) legjobb klubjában, az A38 hajón. Két koncert anyagából válogatva most egy olyan album kerül kiadásra, amit természetesen először a hajó népének mutatnak be. z este azonban nemcsak emiatt lesz izgalmas: A zenekar vendége lesz Mégötlövés a Belgából, és a római rapper, FunkyD egyenesen Olaszországból, aki saját Csángó Boogie feldolgozással lepte meg a zenekart. A pszichedelikus űrutazást pedig ezennel Farkas Bertalan mellett VJ Bimaxim live videó mappingje is biztosítani fogja. És persze arról sem feledkezzünk meg, hogy az estét az Iparkutya melegíti elő egy kis csűrdöngölős világzenével.

Kerekes Band és Folk & Roll a Kobuciban

Hogy mi a közös a magyar népzenében és a rockban? Az erő és az energia. Amikor a gyimesi hegedűst, Halmágyi Mihály bácsit megkérdezték, hogy szeretne-e valamit Magyarországról, a válasza egyszerű volt: "Egy erősítőt, ha hoznátok." Kell ennél többet mondani?

Kim Kardashian fesztiválos bulit szervezett kislányának!

Azt már tudjuk, hogy a reality-sztár, Kim Kardashian szereti felnagyítani a körülötte történő eseményeket. Mondhatni fesztivál méretű bulit szervezett egy éves kislányának.

Asian Dub Foundation koncert a Budapest Parkban

Ki ne ismerné az Asian Dub Foundation zenekart? Hiszen 1993 óta töretlenül ott vannak az élvonalban a jól ismert rapcore, dub, punk, ragga zenéjükkel. Az évek során a tagok néha cserélődtek, most azonban újból együtt zenél a Budapest Park nagyszínpadán a többiekkel GHETTO PRIEST és ANI DAS. Sőt, egy új zenésszel is bővül a csapat Nathan „flutebox” Lee-vel.

Mozgás Éjszakája a Hősök terén

Pinpongoztál már a Hősök terén? Június 28-án 22.00 órás kezdéssel 10+1 sportágban próbálhatod ki magad a holdfényben.

Fonogram 2014: Ők nyerték a díjakat!

Tegnap este ismét átadták a Fonogram - Magyar zenei díjait. Helyszínül ezúttal a korábbi esztendőktől eltérően az Akvárium Club szolgált.

A Kerekes Band és Szabó Balázs a Kobuciban

Folk&Folk címmel közösen koncertezik a Kerekes Band és Szabó Balázs Óbudán, a Kobuci kertben.

Palvin Barbi nincs már a legjobb modellek között?

Palvin Barbit, aki eddig háromszor vehette át a glamour díját, idén nem jelölték a Glamour Women of the Year legjobb modelljei közé. Holott a húsz esztendős szépségnek 2013-ban is igen sok gyönyörű munkát köszönhettünk. Nézd meg, hogy mely Palvin projekteket tartjuk a legjelentősebbeknek a tavalyi évből!

Happy Gang 20 éve...

A június 29-i Park buli nem csak a retro hangulat miatt volt fantasztikus. A Happy Gang 20. születésnapját ünnepelte...

Balesetet szenvedett a népszerű lemezlovas!

Két buli között, a rossz látási viszonyok miatt megtörtént a baj.

Palvin Barbi Lara Croft szerepére pályázik

A gyönyörű modell idén harmadjára vehette át a Glamour Women of The Year A legjobb modellnek járó elismerést.