2019. március 20.
Keresés

Reviczky Gábor nevű kávét dobott piacra a Berger&Co

Reviczky Gábor színművész régóta a minőségi kávézás hazai nagykövete, aki él-hal a finom pörkölésű, tökéletes kávéért. Arra azonban még ő maga sem számított, hogy a magyar kávéforgalmazó, akivel hosszú idő óta dolgoznak a legkiválóbb ízharmónia megalkotásán, meglepetésként róla nevezi el legújabb kávéját.

Új hobbi felé kacsintgat Kamarás Iván

Kávé nélkül még az ágyból sem tudok kikelni… Sokunknak ismerősen hangzik ez a mondat. Kamarás Iván is rajong a kávéért, sok tejjel szereti igazán. Nemrég azonban kiderült, hogy nem hódolhat büntetlenül szenvedélyének. Kedvenc frissítőjéről viszont nem mond le, sőt a kávé napja alkalmából még azt is megmutatta, hogyan készíti el.

Egész Budapest ingyen kávézott!

Múlt héten csütörtökön, aki magával vitte kedvenc bögréjét, az egy rekord kísérlet részese lehetett, az együtt kávézásban.

Trendetlen június!

A Trendetlen Zenés(z) Kávézó és Sörbár zenei stúdióként, zenés(z) kávézóként és kulturális központként üzemel. Megmaradunk továbbra is a fiatal gitárzenét játszó zenészek első szárnycsapkodásinak lehetőségének a helyeként, valamint mindenkinek, aki nem felejtette el, hogy valaha zenélés volt az élete.