2020. február 26.
Keresés

Így lesz formás karod nyárra

Amikor közeledik a jó idő és lekerülnek pluszkilókat elrejtő ruhadarabok, a legtöbben pánikszerűen rohanunk a közeli edzőterembe. Katus Attilához, a MOM Wellness személyi edzőjéhez is egyre többen fordulnak azzal a kéréssel, hogy nyárra ismét formába szeretnék hozni magukat.

9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap

Egy nap, ahol együtt mozoghatsz Katus Attilával, Béres Alexandrával és sok más sikeres, elismert edzővel a Syma Rendezvényközpontban. A 9. Coca Cola Testébresztő napon több mint 10 teremben várnak rád izgalmas programok.

Katus Attila elárulta titkait

A nők többsége általában elégedetlen a külsejével, különösen akkor, ha beköszönt a strandszezon. Ezzel a problémával Katus Attila világbajnok aerobik edzőt is gyakran felkeresik, aki bár csodákat nem ígér, mindig tartogat pár olyan gyakorlatot, amivel közelebb kerülhetünk az áhított bombaformához.

Berki kislánya levette a sztárokat a lábukról!

Idén is hatalmas siker volt a Fitbalance Aréna rendezvény. Több mint 500 edzés, 150 kiállító, 26 színpadi aktivitás várta a sportolni vágyókat. A rendezvényre több mint 5000 látogató érkezett, amely minden eddiginél nagyobb látogatószámot jelent. Az eseményen részt vettek a „Sztárok az egészségért program nagykövetei” is.

Fitbalance 2014: Életmódot váltanak a sztárok

Idén újra megrendezésre kerül május 11-én az Eisberg Fitbalance Aréna, Magyarország vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja a Papp László Sportarénában.

Ők táncolnak szombat esténként az RTL-Klubon

Hamarosan indul a BBC-n már sok esztendeje futó Strictly Come Dancing magyar változata, a Szombat esti láz 5. A táncos műsorban sok változás lesz, de ezúttal is 8 pár áll majd ki a parkettre!

Sarka Kata nem süllyed Toncsi szintjére!

A II. Fitbalance Award-on jártunk, ahol a fitness-wellness világ legjobbjait díjazták.Viszont nem csak a díjazottakkal és bikinis lányokkal találkoztunk, hanem hazánk legismertebb közéleti személyiségeivel.