2019. április 18.
Keresés

Kapócs Zsóka: „Minden gondolatom egy olyan ember körül forog, akit nem is ismerek”

Csupán néhány hónap és Kapócs Zsóka édesanya lesz. Már most rendkívül erős anyai érzései vannak, minden gondolata kisfia körül forog, még munkával is nehéz visszarángatni a valóságba. Teljesen felkészült a pici érkezésére, kivasalt mindent, kész a babaszoba is és már a bőröndje is be van pakolva, amivel a kórházba megy majd, ha eljön az idő.

Ezúttal tényleg bekötik Berki fejét!

Berki Krisztián fejét hamarosan bekötik. Az Édes Élet szerelmespárja az esküvőt egészen pontosan augusztusra tervezi. A Fradi volt, botrányaitól és megdöbbentő húzásairól híres vezérigazgatójának nem ez lesz az első esküvői élménye, ugyanis több híres nőt jegyzett már el az évek során.

Annyi Kapócs Zsóka világ körüli útjának

Kapócs Zsóka egy megosztó személyiség a hazai sztárok körében. A több hete címlapon szereplő hölgyről mostanában inkább utazásai kapcsán cikkeznek, mint gyorsan jött válásáról. A színésznő éppen világ körüli útja közepén van, de úgy tűnik most nem utazhat tovább pár napig, mert ágynak döntötte egy betegség.

Válásoktól hangos a sajtó áprilisban

A tavasz nem csak a virágok illatát, a napfényt és a megújulást hozza el magával… Ugyanis ahhoz, hogy belevághassunk valami újba, sokszor búcsút kell intenünk egy réginek.