2020. augusztus 4.
Keresés

Saját és barátai ruháit árusítja két napon át a szupermodell!

Mihalik Enikő tavasszal nemes cél érdekében tér haza New Yorkból. A szupermodell az UNICEF Magyarország Bajnokaként májusban megnyitja a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store jótékonysági ruhavásárát Budapesten, amivel a szervezet legújabb adománygyűjtő kezdeményezését kívánja népszerűsíteni.

Szívszorító pillanatokkal zárult a Playboy Hero kampány

Megható történetekkel és sikeres gyűjtéssel zárult a negyedik Playboy Hero jótékonysági kampány, több mint 2 millió forint gyűlt össze a résztvevő alapítványok és egyesületek részére. A kampány gálaestjén részt vett az öt támogatott szervezet képviselője, valamint az ügyeket felkaroló hősök is, többek között Zsédenyi Adrienn, Jaksity Kata, Bocskor Bíborka, Szellő István és Závodi Marcel is. A hírességek és üzletemberek a színpadon kampányoltak a nemes ügyek mellett, számtalan érzelmes pillanatot okozva a vendégeknek.

Alapítványt hoz létre Cozombolis!

Cozombolis több éve már, hogy a zenélés mellett időt szán a jótékonyságnak is. Nem is akárhogy! A zenész ugyanis idén második alkalommal hátrányos helyzetű gyermekeknek szervezett tábort, amelyre ezúttal Szolnokon került sor.

Hátrányos helyzetű gyermekeknek szervez tábort a Cozombolis

Cozombolis több éve már, hogy a zenélés mellett időt szán a jótékonyságnak is. Nem is akárhogy! A zenész ugyanis hátrányos helyzetű gyermekeknek szervez tábort, amelyre idén Szolnokon kerül sor. Cozombolis Leonidász Péter tavalyelőtt 40 rászoruló gyermeket tudott elvinni nyaralni teljesen ingyenesen.

Lakatos Márk egy milliós mosolyt ajándékozott!

Rengeteg levél érkezett Lakatos Márk „Smile Republic” felhívására, amelyben azt ígérte, hogy egymillió forintos fogászati kezeléssel tesz valakit boldoggá. Fogorvos barátjával, Dr. Bodrogi Attilával fogtak össze, hogy az Amerikában népszerű jótékonykodást hazai terepre ültessék. Sok tanakodás után végül Zsuzsának adtak esélyt egy teljesen új életre.

Idén Győrbe megy a Flúgos Futam

Április utolsó szombatján egy napra bárki újra gyermek és egyben hős lehet. A Flúgos Futam résztvevői Budapesttől Győrig autóznak, az út alatt pedig számos váratlan és kreatív feladatot kell megoldaniuk.

Jótékonysági stand-up-al támogattak egy alapítványt a dumások

A Dumaszínház – immár sokadik éve – valamilyen szervezetet, alapítványt támogat jegybevételéből. Idén decemberben először, két előadás teljes bevételét ajánlották fel jótékony célra.

Együtt buliztak a szépségek a Napfény-városban

Az idei Miss Balaton verseny legjobbjai és mentoraik a Balaton első számú szórakozóhelyén, a SunCity-ben eresztették ki a gőzt a szombati döntő után. Horváth Éva ugyan nem jutott be egyszerűen az afterparty-ra, a biztonsági szolgálat majdnem kifogott rajta, végül azonban hatalmasat buliztak.

Sztárok fogtak össze egy súlyosan beteg kisfiúért! (Interjú)

"Kicsi vagy és erős" mozgalmat indított el Bozsek Márk és Sunny, amely a segítségre szoruló gyermekekre hivatott felhívni a figyelmet. Táborukhoz napról napra egyre többen csatlakoznak. Fogjunk össze és segítsünk mi is!

Kulcsár Edinát nem érdekli a negatív kritika, inkább jótékonykodik!

Pár hete választották meg a 2014-es Miss World Hungary-t: Kulcsár Edinát. A fiatal lány tegnap végre átvehette nyereményét egy sajtótájékoztató keretein belül.

Radics Gigi katona lett

A legutóbbi Megasztár győztes Radics Gigi katonának állt. Nem kell megijedni az énekesnő nem vonul be a Magyar Honvédségbe, csak egy napra kipróbálta milyen érzés az, amikor valaki a hazát szolgálja.

DJ Dominique nem magának kért szülinapi ajándékot!

A népszerű DJ, ahogy tőle már megszokhattuk, saját születésnapját is jótékonysággal töltötte. Idén kerek évszámot ünnepel az élete minden területén. 50 éves, 30 éve volt az első bulija a debreceni egyetemen, valamint 20 éve lett a Juventus rádió programigazgatója.

Evezés után kürtőskalácsot sütöttek a Vitézek

Október 10 és 12 között ismét megrendezésre kerül a Kürtőskalács Fesztivál. Akárcsak tavaly, ebben az esztendőben sem tétlenkednek a szervezők, ezúttal például hősökké alakultak a Vitézek!

Sarka Kata jótékonykodásra neveli gyermekeit

A hírességek körében is egyre gyakoribb, hogy jótékony célra hívják fel a figyelmet. Így volt ezzel Hajas Laci és fia, Sarka Kata és két gyermeke Noncsi valamint Dávidka, akik kiürítették a padlást is gyerekjátékok után kutatva. Nemcsak a sztárcsaládok, hanem civil családok is segítettek személyes a Máltai Szeretetszolgálat és a Jófogás közös adománygyűjtő akciójában.

Emma Stone így üzen a paparazziknak

Emma Stone és párja, Andrew Garfield köztudottan nem szeretik a fotósok közelségét, sem pedig a figyelmet, amit nekik szentelnek, főleg amikor a szerelmes pár leginkább egymás társaságára és egy nyugodt pillanatra vágyik.