2019. január 21.
Keresés

100 fellépővel és 200 programmal 125 ezer embert vár az EFOTT

Dub FX az olaszokhoz hasonlítja a magyarokat, Náksi Attila idén már a fiaival fesztiválozik, Kowalskyék fiatalos lendületességet céloznak meg, Horváth Boldi pedig a közönség mellett a programokat és a szervezést is méltatja – derült ki a 43. EFOTT sajtótájékoztatóján. Az immáron hat naposra bővített fesztivál 2018-ban július 10-16-a között érhető el Velence-Sukoró térségében. A szervezők erősebb lineuppal készülnek, mint valaha és 125.000 résztvevőre számítanak.

A 6 napra bővített fesztivált ismét a Velencei-tó partján rendezik meg

A 27 éves brit közönségkedvenc, John Newman több mint 1,8 millió rajongót összefogó közösségi oldalán jelentette be, hogy idén ismét ellátogat hazánkba, és ezúttal a velencei térségbe hozza el ismert slágereit. Így az EFOTT fesztiválozói már biztosan nem maradnak nagy külföldi fellépő nélkül, de a szervezők már munkálkodnak a legnépszerűbb hazai együttesek színpadra-, és a szinte már elvárt, magas színvonalú nappali sport, kulturális, turisztikai és gasztro programok összeállításán is. Idén a fesztivált Velence-Sukoró térségében rendezik meg 2018. július 10-16. között, a házigazda feladatait pedig az ELTE látja el.

Bolti lopáson kapták John Newman-t!

John Newman, a világhírű brit énekes július 4-én látogatott hazánkba, a Class Nyár 2015 programsorozat keretein belül és egy felejthetetlen koncerttel lepte meg rajongóit. Ahhoz, hogy mindenki még jobban megismerje kedvencét, most lerántjuk a leplet a világsztár 10 titkáról.

VOLT 2015: kedvezményes jegyek már kaphatók

Nyolc hónappal a kapunyitás előtt már három világsztárral rukkoltak elő a VOLT szervezői. Érkezik a rock and roll-legenda Motörhead, a világhírnévre született brit szupersztár, John Newman valamint az idei év egyik legnagyobb slágerét jegyző francia Lilly Wood & the Prick. A jegyárak tavalyhoz képest nem változtak, az első 1000 db bérlethez pedig kedvezményes, “early bird” áron, 19.990 Ft-ért lehet hozzájutni mostantól. “Magyarország legszerethetőbb fesztiválja” jövőre július 1-2-3-4-én várja Sopronba közönségét.

Színes palettával jelentkezik az idei Strand Fesztivál

Hazai- és világsztárok egész sorával bővült az augusztusi STRAND – Nagyon Zene Fesztivál programja.

John Newman legújabb dala már most toplistás

Fiatal brit énekes lépett fel új dalával a Class FM slágerlistájára. John Newman 23 éves létére több, a magyar rádióhallgatók számára is ismert slágert jegyez.

John Newman levette a lábárók Kiss Orsit

A tavalyi nyár óta az ő lélegzetelállító hangja tölti be az étert és a klubok tánctereit, saját szerzeményeitől zengnek világszerte a rádiók: hamarosan megjelenik a fiatal brit tehetség, John Newman első önálló albuma, a Tribute, amelyet hazánkban először a Class FM-en ismerhetnek meg a hallgatók

Régi emlékeket idéz Király Linda balladája

John Newman egy pörgős nyári dallal került a dobogó élére és második hete tartja előkelő pozícióját, miközben Király Linda új balladájával készül bevenni a Class40 csúcsát. Mariah Carey pedig nemrég Miguellel közös szerzeményével debütált hazánk leghallgatottabb rádiójában.